یادداشتهای زهرا سادات شفیعی (7) زهرا سادات شفیعی 1404/3/11 من ادواردو نیستم گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.4 5 یک زندگی نامه مختصر و مفید و زیبا دوسه جا مطالب نامناسب برای نوجوان و کودک داره روان و خوشخوان 0 0 زهرا سادات شفیعی 1404/3/6 مثل نهنگ نفس تازه می کنم معصومه امیرزاده 4.3 90 از اون کتابهایی بود که نه دلم میخواست زمین بزارمش، نه دلم میومد بخونم تموم بشه، یک برزخ شیرین😍 وقتی تموم شد بغلش کردم محکم، چقدر مستوره شبیه من و ما و خیلی از مادران شبیه ماست، چقدر لطیف بودو زیبا حتما دوباره میخونمش، اما این بار آرامتر ، سطر به سطر تا غرق بشم تو لطایف این کتاب🥰 تو خاطرات مشترکمون و مرور مسیری که طی شده 0 0 زهرا سادات شفیعی 1404/3/3 ای کاش زودتر سید احمد رضوی 3.3 3 کتاب روون هست نهایتا ۳ـ۴ ساعته میشه کلش رو خوند، مثالها فوق العاده ساده و قابل فهمه، با هدف باز کردن بخشی از شبهات دختران نوجوان نوشته شده ولی خب خیلی عمیق نیست احساس میکنم یک عدم تناسبی بین محتوا و تصاویر و شیوه نگارش هست بلحاظ سنی، بلحاظ محتوا برای دختران دبیرستانی (+۱۵) طراحی شده ـ ارتباط با جنس مخالف دارهـ ولی بلحاظ متن و تصاویر و ...بنظرم برای سن پایینتر مناسبه در کل نمیدونم واقعا چقدر بدرد دخترها بخوره و چقدر جوابگوی عمق شبهاتشون باشه !!! 0 0 زهرا سادات شفیعی 1404/2/29 لنده ی قناری محمود گلابدره یی 3.9 2 در تصویر کشیدن زشتی و پلیدی دوران قبل انقلاب موفق بود ولی من دوستش نداشتم خصوصا برای نوجوان این همه سیاهی غیرقابل تصوره 0 1 زهرا سادات شفیعی 1404/2/28 خاکسپاری دوم بانوی مرگ نیما اکبرخانی 4.3 26 عالی بود بشدت قابل توصیه است البته بنظرم برای بالای ۱۵ سال یکی دو فصل اول نثرش یجوریه که ادمو خسته میکنه اما از سه به بعد مجذوبش میشین حس غرور بینظیری تو جای جای داستان منتقل میشه 0 2 زهرا سادات شفیعی 1404/2/24 نامیرا صادق کرمیار 4.4 196 این کتاب رو صوتی شنیدم، بینهایت زیبا بود، از لابلای کوچه های کوفه همراه با مسلم میشین در دل تاریخ و چه زیبا رفتار مردمان کوفه و آنچه گذشته رو به تصویر کشیده، نامیرا در کنار فیلم روز واقعه در ذهنم ماندگار شد 0 3 زهرا سادات شفیعی 1404/2/24 پلاکت کو؛ خاطرات شفاهی خانم سیده فاطمه موسوی معصومه پاپی 4.3 1 روایت بسیار جالب و پویایی بود از تلاش و جهاد و خود باوری یک بانوی جوان در دوران انقلاب و جنگ و در خلال داستان روایت بخشی از آنچه بر مردم اندیمشک در آن سالها گذشت ، خواندنی و زیبا 0 1