یادداشتهای فاطمه شریفی (23) فاطمه شریفی 16 ساعت پیش بچه ی گروفالو جولیان دونالدسون 3.6 8 جالبه درمورد گرو فالو و بچه اش . برای ۴تا ۶ سال 0 1 فاطمه شریفی 16 ساعت پیش دختری که پروانه شد رقیه بابایی 4.5 15 خییییییییلی قشنگه. درمورد دوتا دختر به اسم زیتون و زبیده. داستان درزمان حضرت فاطمه هست برای ۹تا۱۱ سال مناسب هست. 0 0 فاطمه شریفی دیروز نیکولا کوچولو رنه گوسینی 4.4 5 کتاب خوبیه، جالبه و خنده دار ، عاااااالیه من خیلی خوشم اومد. روش نوشته تا۷۷ میتونید بخونیدولی به نظرمن برای ۹تا۱۲ مناسب هست 0 0 فاطمه شریفی 4 روز پیش پروفسور فوفو معصومه میرابوطالبی 4.2 24 عااااااااااااااالیه،یه جاهاییش هیجان انگیز میشه یه جاهاییش ناراحت کننده هست. برای ۸تا۱۰سال مناسب هست. 0 1 فاطمه شریفی 1404/4/5 گلدان خانم گلی کلر ژوبرت 4.4 2 کتاب در مورد یک دختر بچه ای هست که بارفتارش برای همسایه شون مشکل درست میکنه ،ولی بعدش جبران میکنه. من خیلی ازش خوشم اومد. برای ۷تا۹ سال خوبه. 0 0 فاطمه شریفی 1404/4/2 خاطرات خدا غلامرضا حیدری ابهری 4.3 3 کتاب بدی نیست،ولی به اندازه خاطرات شیطان جالب نیست. برای ۹ تا 1۳سال منسب هست. در مورد خدا و کار های خوب آدم ها هست. 0 0 فاطمه شریفی 1404/4/2 خاطرات شیطان غلامرضا حیدری ابهری 4.2 7 کتاب عالییه. یه جاهاییش خنده داره یه جاهاییش خنده دار نیست. جالبه (برای سن ۸تا ۱۳ سال مناسب هست ) در مورد شیطان و کار های بد آدم هاست 0 0 فاطمه شریفی 1404/3/23 آپارتمان در آتش بنفشه رسولیان بروجنی 4.5 11 خییییلی جالبه عاشقش میشین. من اول یکی از جلد های این مجموعه رو خوندم عاشقش شدم نمی تونستم جلو خودمو بگیرم بقیه ش رو نخونم. برای ۸ تا ۱۰ سال مناسب هست . 0 0 فاطمه شریفی 1404/3/19 جزیره ی بی تربیت ها جلد 4 شهرام شفیعی 3.5 3 کتاب بدی نیست ولی بهتر هم میتونست باشه. کتاب برای ۱۰تا ۱۴ سال مناسب هست . در مورد یک خانواده هست. 0 0 فاطمه شریفی 1404/3/19 قصه های پندآموز کهن جلد 2 زینب علیزاده لوشابی 4.7 3 برای ۷تا ۱۰ سال قصه های مختلفی داره. یک بار در مورد خرس یک بار روباه و شیر ............. 0 0 فاطمه شریفی 1404/3/19 چیک...چیک...چیک (بال های رنگی رنگی) جلد 1 سنا ثقفی 4.6 9 درمورد پیامبر هست و بچه ها . داستان های خوبی داره . من داستان هاش رو دوست دارم . کتاب برای ۷ تا ۱۰ سال مناسب هست . 0 0 فاطمه شریفی 1404/3/19 کوهی که خنده رو بود (بال های رنگی رنگی) جلد 2 سنا ثقفی 4.8 7 کتاب درمورد امام علی (ع)و بچه هاست . داستان های تقریبا غم انگیزداره. ویژگی کتاب : شجاعت امام علی (ع) . (برای سن ۷تا۱۰ سال مناسب هست) 0 0 فاطمه شریفی 1404/3/17 آسیاب بچرخ (بال های رنگی رنگی) جلد 3 سنا ثقفی 4.3 15 کتاب در مورد حضرت فاطمه هست .۳ داستان دارد . کتاب خوبیه داستان هاش هم خیلی جالبه. خیلی هم قشنگه. علاقه ام را به حضرت فاطمه ی زهرا بیشتر کرد 0 0 فاطمه شریفی 1404/3/15 دردسرهای الاغ قرمز شاخ دار بنفشه رسولیان بروجنی 4.7 6 کتاب طنزیه. در مورد یک پسر و خانواده اش و همسایه شان هست . به نظر من این کتاب از همه ی جلد هایش جالب تر بود . (ماجراهای من و بقیه برای ۸تا۱۲ سال مناسب است) . 0 0 فاطمه شریفی 1404/3/15 درسا و ماجرای عجیب کلاس دوم نسیم مرعشی 4.2 17 کتاب بدی نیست اما هی چاق چاق میکنه . کتاب در مورد یک دختری هست که کمی چاق هست و مامان بابای پول داری هم نداره. کتاب طنزه. من کلاس اول خوندم کلی خندیدم.ولی الان که دارم کتاب های دیگری رو میخونم به نظرم کتاب های جالب تری هم هست. 0 0 فاطمه شریفی 1404/3/15 بچه ای که نمی خواست آدم باشد! زهرا موسوی 4.3 26 کتاب خوبیه ( من دوست دارمم به این کتاب خیلی خیلی زیاد است ) در مورد یک بچه شتر است. (به نظر من آدی یک پسر درست مواظبت نکن اشتباهش رابه گردن بقیه بینداز لج در ار است ) 0 0 فاطمه شریفی 1404/3/15 قصه های من و بابام اریش ازر 4.6 51 کتاب خوبیه ولی بهتر هم میتونست باشه چون کمی بی ادبانه س.اونقدری که بقیه می خندند من نخندیدم 0 0 فاطمه شریفی 1404/3/15 کریستال و قالیچه پرنده علی آرمین 3.4 4 کتاب خوبیه . شخصیت های کتاب چند تا حیوونه. من بهش ۴ امتیاز میدم چون پایانش ناراحت کننده هست. اولش خوبه اما آ خرش نه . شاید کسی دوستش داشته باشه ولی من آخرش رو دوست نداشتم . به نظر من سلیقه ایه . (برای ۷ تا ۱۱ سال خوبه) 0 0 فاطمه شریفی 1404/3/14 دنیا و پسرخاله فوری پژمان واسعی 5.0 3 تو این جلد پسر خاله ی دنیا برای دنیا یک مشکلی درست میکنه ، دنیا به دنبال حل مسئله هست. (مجموعه ی دنیا برای ۷تا۹ سال مناسبه) 0 0 فاطمه شریفی 1404/3/14 دنیا و مامان دومی پژمان واسعی 4.3 1 طنز معمولی ایه.کتاب خوبیه . آدم میتونه ویژگی های یک مامان خوب و بی و وسواس رو بفهمه چون دنیا یک مامان دیگه داشتن رو هم تجربه میکنه 0 0