معرفی کتاب کریستال و قالیچه پرنده اثر علی آرمین کریستال و قالیچه پرنده علی آرمین و 1 نفر دیگر 3.1 6 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 14 خواهم خواند 1 ناشر جمکران شابک 9789649736334 تعداد صفحات 60 تاریخ انتشار 1399/6/16 توضیحات کتاب کریستال و قالیچه پرنده، نویسنده علی آرمین. ادبیات ایران ادبیات داستانی ادبیات کودک و نوجوان داستان دینی داستان فانتزی کتاب مصور کتاب کودک لیستهای مرتبط به کریستال و قالیچه پرنده مهتاب حیاتی 1402/8/13 رمان کودک 16 کتاب رمان هایی برای کودک کتابخوان. گروه سنی ج، یک ایستگاه قبل از نوجوانی. (از هر مجموعه، یک نمونه گذاشته ام) 0 4 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا عباد 1403/2/24 کتاب برای ۷تا ۱۰ سال مناسب است. درباره موشی است که به دلیل وابستگی به لوازم و وسایلش فرصت رفتن از جزیره متروک را از دست میدهد. داستان از نظر فرمی قوی است ولی تعلیق و هیجان و غافلگیری زیادی ندارد، البته شاید برای بچهها داشته باشد ولی برای من که خیلی یکنواخت بود اما توصیفات و صحنهها و حتی شخصیتپردازی در حد یک داستان کودک، قوی و خوب بود و نشان داد نویسنده کار خودش را بلد است. برای نشان دادن اینکه باید گاهی از چیزهای عزیزی گذر کرد تا به چیزهای مهمتری رسید، کتاب خوبی است. 0 6