معرفی کتاب کریستال و قالیچه پرنده اثر علی آرمین کریستال و قالیچه پرنده علی آرمین و 1 نفر دیگر 3.4 9 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 18 خواهم خواند 2 ناشر جمکران شابک 9789649736334 تعداد صفحات 60 تاریخ انتشار 1399/6/16 توضیحات کتاب کریستال و قالیچه پرنده، نویسنده علی آرمین. لیستهای مرتبط به کریستال و قالیچه پرنده مهتاب حیاتی 1402/8/13 رمان کودک 16 کتاب رمان هایی برای کودک کتابخوان. گروه سنی ج، یک ایستگاه قبل از نوجوانی. (از هر مجموعه، یک نمونه گذاشته ام) 0 5 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا عباد 1403/2/24 کتاب برای ۷تا ۱۰ سال مناسب است. درباره موشی است که به دلیل وابستگی به لوازم و وسایلش فرصت رفتن از جزیره متروک را از دست میدهد. داستان از نظر فرمی قوی است ولی تعلیق و هیجان و غافلگیری زیادی ندارد، البته شاید برای بچهها داشته باشد ولی برای من که خیلی یکنواخت بود اما توصیفات و صحنهها و حتی شخصیتپردازی در حد یک داستان کودک، قوی و خوب بود و نشان داد نویسنده کار خودش را بلد است. برای نشان دادن اینکه باید گاهی از چیزهای عزیزی گذر کرد تا به چیزهای مهمتری رسید، کتاب خوبی است. 0 6 فاطمه شریفی 1404/3/15 کتاب خوبیه . شخصیت های کتاب چند تا حیوونه. من بهش ۴ امتیاز میدم چون پایانش ناراحت کننده هست. اولش خوبه اما آ خرش نه . شاید کسی دوستش داشته باشه ولی من آخرش رو دوست نداشتم . به نظر من سلیقه ایه . (برای ۷ تا ۱۱ سال خوبه) 0 0 tahora✨🥺 1404/3/30 فقط می توانم بگم قشنگ بود✨ البته برای سنین پایین خوبه 😁🙃 0 2 سیده مریم طیار 1404/3/28 کتاب را در نمایشگاه دیدم و دودل بودم تهیه کنم یا نه که نهایتا تهیه نکردم ولی وقتی در کتابخوانها دنبال نسخه الکترونیکیاش گشتم و نیافتم، پشیمان شدم و به ناچار همراه یک کتاب دیگر که خیلی وقت بود بخاطر سبک بودن سبد خرید، در انتظار مانده بود دعوتش کردم خانهمان و به محض رسیدن شروع کردم به خواندن. داستان آموزندهای داشت و مناسب بچهها. تا حدود زیادی غافلگیرکننده بود و جذاب. مقداری فصلبندیها برایم عجیب بود و هرچقدر فکر کردم متوجه نشدم چرا فصل دوم آنقدر طولانی بود در حالیکه میتوانست به چندین فصل کوتاهتر تقسیم شود و در عین حال جذابیت داستان سر جایش باقی بماند. یک سناریوی جذاب هم با توجه به آنچه که نویسنده در داستان چیده بود به ذهنم رسید که البته داستان را به سمت و سوی دیگری میبرد و هدف تربیتی نویسنده را برآورده نمیکرد. گذاشتمش برای داستانی که شاید در آینده بنویسم؛ شاید. خوانش کتاب را به کودکان و نوجوانان و مادران این بچهها توصیه میکنم. 0 3