یادداشتهای فاطمه توکلی (15) فاطمه توکلی 1404/1/19 جادوگر شهر زمرد لایمن فرانک باوم 3.8 4 دوروتی دختری که برای پیدا کردن شهرش با چالش ها و اتفاقات زیادی مواجه میشه و با افرادی که در طول سفر آشنا و دوست میشود به طرف شهر زمرد سفر می کنند. داستان جالب و قشنگی بود از جرعت دوروتی خوشم آمد و از اون معما های که در کتاب مخفی شده بود خیلی این کتاب رو دوست داشتم با اینکه از کتاب های فانتزی خیلی خوشم نمیاد ولی این کتاب واقعا خوب بود پیشنهاد می کنم که بخو نینش اگر از جلد اول خوشتون نیامد قضاوت نکنید چون ممکن است بعداً جالب تر بشود 0 6 فاطمه توکلی 1403/12/23 مرد عمل! جورج مندوزا 3.6 2 خیلی کتاب خوبی بود با اینکه کتاب کوتاهی بود ولی توی هر صحفه اش باید ۵ دقیقه فکر میکردیم. از موضوعش خوشم آمد چون موضوع (چرا) توی کتاب ها کم است. اینکه نویسنده سعی داشت به مخاطب بگه که هر کاری را نمیشه تنها انجام داد و حتما لازم نیست همه چی را بفهمیم تا کاری را انجام بدهیم خوشم آمد خلاصه کتاب خوبی بود،،،🌸 0 10 فاطمه توکلی 1403/3/11 تن تن و سندباد محمد میرکیانی 4.0 81 کتاب تن تن و سند باد. خیلی کتاب خوبی است. ولی اگر افراد بیشتری در کتاب بود و طولانی تر هم بود کتاب بهتری می شد اما اگر این چیز ها را نا دیده بگیریم کتاب فوقالعاده ای است و من را با پهلوانان و قهرمانان افسانه ای مشرق زمین آشنا کرد. 0 6 فاطمه توکلی 1402/10/14 داروی شگفت انگیز جورج روآل دال 5.0 2 کتاب کوتاهی بود. خیلی سرگرمکننده بود و من اگر جای جورج بودم حتما داروی بدتری برای مادربزرگ درست میکردم چون مادربزرگ خیلی بدجنسی داشت. 0 6 فاطمه توکلی 1402/10/14 ماتیلدا رولد دال 4.4 138 کتاب فوقالعاده ای بود. هیجانانگیز بود و هر جای کتاب که توقف میکردم، پنج دقیقه بعدش یا حتی کمتر، هیجان داشتم که ببینم بقیهاش چی میشه.اگر من جای ماتیلدا بودم، فکرش رو نمیکردم که این کارها به سرم بزنه. 1 10 فاطمه توکلی 1402/5/7 رامونای آتش پاره بورلی کلیری 4.2 5 من از این کتاب مهربانی را یاد گرفتم. چون رامونا به خواهرش خیلی محبت میکرد. 2 7 فاطمه توکلی 1402/5/7 رامونا و خواهرش بورلی کلیری 4.1 9 کتاب خندهداری بود و هر شب که آن را میخواندم، خوابش را میدیدم. این کتاب واقعا عالی بود. 0 10 فاطمه توکلی 1402/4/4 واقعا جدی جدی! امیلی ریوار 4.2 14 دوستش داشتم و از این کتاب مهربانی را یاد گرفتم و دوست دارم هروز این کتاب را بخوانم 0 10 فاطمه توکلی 1402/4/4 چیستان های بامزه! برای بچه های بامزه! سیلی ویلی 5.0 1 از چیستان های خنددارش خوشم آمد. بعضی هایش را تا حالا نشنیده بودم. 0 7 فاطمه توکلی 1402/4/4 هفت برادر مارگارت می 4.3 3 داستان هفت برادر عالی بود.هر چند فکر میکردم بیشتر از این هیجان انگیز باشد ، ولی نبود. من آنجایی که برادر سوم را زندانی کردند بیشتر دوست داشتم 0 6 فاطمه توکلی 1402/3/28 قصه های شیرین دلستان و گلستان؛ پناه گاه آهو جلد 3 محمد حمزه زاده 4.6 2 عالی بود. من از داستان های هیجان انگیز و شیرینش خیلی خوشم آمد. 0 7 فاطمه توکلی 1402/3/23 همه بچه های دهکده بولربین آسترید (اریکسون) لیندگرن 4.5 2 من خیلی از این کتاب خوشم آمد. ماجراهای هیجان انگیز و خواندنی اش را بیشتر از همه دوست داشتم. آنا هم شخصیت دوست داشتنی من بود. 0 5 فاطمه توکلی 1402/3/6 دفترچه خاطرات جانی آتیش پاره لوئیجی برتلی 5.0 1 عالی بود دوستش داشتم.ولی طولانی بود و آخرش خسته کننده بود. 0 3 فاطمه توکلی 1402/3/2 هدیه خوبان جف برامبو 3.8 6 دوستش داشتم. بهترین کتابی بود که تا الان خوانده ام. 0 4 فاطمه توکلی 1402/3/2 تیستو سبز انگشتی موریس دروئون 4.5 47 خیلی خوب بود.دوستش داشتم ولی آخرش غمگین بود. 3 12