معرفی کتاب مرد عمل! اثر جورج مندوزا مترجم مصطفی رحماندوست کتابنوجوان مرد عمل! جورج مندوزا و 2 نفر دیگر 3.6 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 14 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر کتاب نیستان شابک 9786222087319 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1399/3/31 توضیحات کتاب مرد عمل!، نویسنده جورج مندوزا. ادبیات آمریکا ادبیات داستانی ادبیات کودک و نوجوان داستان کمدی طنز داستان کوتاه کتاب مصور کتاب نوجوان کتاب کودک لیستهای مرتبط به مرد عمل! عبدالله گیوه چی 1402/6/2 فلسفه برای کودکان 32 کتاب داستانهایی که از نظر ساختاری و محتوا مناسب استفاده در کلاسهای فلسفه برای کودکان (فبک) هستند. یعنی داستان این قابلیت را دارد که در ذهن کودکان ایجاد سوالات باز داستانی و سوالات باز زندگی بکند. در کلاس چالش برانگیز است و ایجاد بحث و تبادل نظر میکند. 🌱خودشناسی: پترا 🌱معرفتشناسی: اژدها بازی، کوه، یک چیز سیاه، شاید سیب باشد، گربه را دیدند، خفاش دیوانه، موریس موسه، هفت موش کور، قورباغه چاه نشین، گودال آب. 🌱جهانبینی (فلسفه خلقت): سلام! کسی اینجا نیست؟ 🌱فلسفه اخلاق: چه کسی قایق را غرق کرد؟ 🌱فلسفه زندگی: کارل و معنای زندگی، هربرت و هری 🌱فلسفه حقوق: صبح بخیر همسایه 🌱فلسفه هنر: هنر امیلی 🌱فلسفه ذهن: فصل پنجم از جادوگر سرزمین اُز (نجات هیزم شکن حلبی) 🌱مهارتها تفکر نقاد: دلیل آوری: من دلیل دارم، ... کامل میشود. به امید خدا. 0 70 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مهدی 1402/12/25 پر از کنایههای فرامتنی. 0 8 فاطمه توکلی 1403/12/23 خیلی کتاب خوبی بود با اینکه کتاب کوتاهی بود ولی توی هر صحفه اش باید ۵ دقیقه فکر میکردیم. از موضوعش خوشم آمد چون موضوع (چرا) توی کتاب ها کم است. اینکه نویسنده سعی داشت به مخاطب بگه که هر کاری را نمیشه تنها انجام داد و حتما لازم نیست همه چی را بفهمیم تا کاری را انجام بدهیم خوشم آمد خلاصه کتاب خوبی بود،،،🌸 0 9