یادداشتهای مهســـ📚ــا (5) مهســـ📚ــا 1403/9/15 سنگ های قیمتی : زمرد سبز جلد 3 کرستین ژیر 4.0 18 خلاصه بخوام بگم دوسش داشتم(فقط بخاطر علاقه ام به سفر در زمان)! خلاصه نخوام بگم ارزش این همهههه ترند شدن رو نداشت! اگه نهایتا توی دو فصل داستان تموم میشد خیلی بهتر بود عملا خیلی الکی کش پیدا کرد. کتاب پر از اتفاقات تکراری بود و قسمت عاشقانه ام کلیشه ای بود🥴 زمان اشتباه مکان اشتباه با موضوع سفر در زمان(موضوع همین مجموعه) بیشتر بهم چسبید. 2 11 مهســـ📚ــا 1403/5/25 هیچوقت دروغ نگو فریدا مک فادن 4.1 132 بعد از چندتا کتاب عاشقانه و فانتزی واقعا به کتاب جنایی نیاز داشتم! به جز اخرش که خیلی خیالی تموم شد بقیه داستانو دوست داشتم👀 1 25 مهســـ📚ــا 1403/4/17 سقوط از بلندای آسمان لسلی نکا ارمیا 2.5 2 کتاب شامل چندتا داستان کوتاهه که بنظرم اصلا پایان با معنی نداشتن ، اصلا نمیدونم منظور نویسنده چی بوده؟ چی میخواسته به ما بگه؟ حتی داستان ها هم هییییچ ربطی بهم نداشتن🤷🏻♀️ تو یک هفته گذشته دومین کتابیه که با خوندنش هبچ لذتی نبردم! یا کتاب های خوبی انتخاب نمیکنم یا ذوق کتاب خوندن ِ من از بین رفته…🫠 0 15 مهســـ📚ــا 1403/4/13 چشم هایش بزرگ علوی 3.6 243 نه! به اندازه تعریف هایی که ازش شنیده بودم و تبلیغاتی که ازش دیده بودم دوستش نداشتم… ارزش یک بار خوندنو قطعا داره ولی کتابی نیست که بخوام به کسی معرفی کنم ( با احترام به کسایی که این کتابو دوست دارن) 1 12 مهســـ📚ــا 1403/4/10 سیاه قلب کورنلیا فونکه 4.1 54 پایانش یکمی برام گنگ و مبهم بود🫠 ولی انقدری جذبم کرد سریع بخونمش… قطعا سراغ دوتا جلد بعدی ام میرم😆 دوتا ستاره کم کردم چون داستان الکی طولانی بود و جزییات بلا استفاده زیاد داشت👀 2 12