یادداشتهای reza bakhtiari (4) reza bakhtiari 1403/12/6 باید با هم حرف بزنیم: چگونه گفت و گویی به درد بخور داشته باشیم سیلست آن هدلی 3.8 5 جزو کتاباییه که به خیلیا پیشنهادش میکنم. مهارت همدلی با طرف مقابل چیزیه که خیلی تو این دنیای امروزی کم رنگ شده .بنظر این کتاب خیلی خوب میتونه آداب صحبت رو به طرف مقابل یادآوری کنه تجربه خیلی جالبیه رو میده به طرف مقابل شاید یه روزی برای بار دوم دقیق تر و با دید باز تر به سراغش برم 0 0 reza bakhtiari 1403/12/6 بازی بی نهایت سایمون سینک 3.8 3 تو دوره و زمونه ای که اکثر کارایی که میکنیم فقط برای نتیجه گیری کوتاه مدته بنظرم این کتاب یه تلنگره نه فقط تو کسب و کار بلکه توی دوستی ، مشتری مداری ، عادت ها و... باید به فکر بقا در بلند مدت باشیم. هدفی که مارا در بلند مدت سرپا نگه داره. این کتاب نشونمون میده این دیدگاه چقد پایدار تر و بهتره در طولانی مدت اونم الان که خیلی از افراد میخوان امروز یه کاری بکنن و فردا نتیجه بده و پولش کنن بره. اثریه که جای یکبار خوندن رو داره بنظر من. 0 0 reza bakhtiari 1403/12/6 چراغ های آبی یوکوهاما نیکولاس اوبرگون 4.3 4 خیلی از کتابارو وقتی به اواسطش میرسید میتونید پایانش رو پیش بینی کنی و چیزی غافلگیرتون نمیکنه اما این کتاب با حوادث ریز و درشتش غافلگیرتون میکنه بنظرمن خیلی خوبه دوسش داشتم 0 0 reza bakhtiari 1403/12/6 هنر رنگ یوهانس ایتن 4.3 3 دید خیلی خوبی نسبت به رنگ ها به آدم میده برای آشنایی خیلی خوبه ولی باید یه دید کلی از نقاش ها و آثار نقاشانی مثل کلود مونه و.. داشته باشید. نقاشی های مختلفی رو تحلیل کرده بود برای اینکه بتونه مثال بزنه و گفته هاش رو ملموس تر کنه.قصد دارم دوباره هم بخونمش اگه وقت کنم 0 0