یادداشتهای مریم جلیلی (6) مریم جلیلی 2 روز پیش رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 272 متن و حجم داستان خوب و کافی و دلنشین بود و برای اولین کتابی که از این نویسنده دیدم و خوندم خوب به نظر میرسید خصوصا اینکه تا حدی بر اساس رخداد های تاریخی تالیف شده بود ولی نمیدونم آیا لزومی داره که حتما مهدویت رو با ماجراهای عاشقانه پیوند داد؟(مثلا کتاب شب صورتی) یا شاید هم خوندن این دست کتاب ها از سن من گذشته :) 2 2 مریم جلیلی 2 روز پیش تن تن و سندباد محمد میرکیانی 3.9 72 اواخر دبستان این کتاب رو خوندم تا جایی که توی ذهنم باقی مونده ارتباط خیلی خوبی باهاش گرفتم و "تولید وطن"پسندی حتی در زمینه داستان با من همراه شد متنش هم برای من روان بودم و به یاد ندارم در زمان خوندنش نیاز به مراجعه به بزرگتر پیدا کرده باشم 0 2 مریم جلیلی 2 روز پیش چایت را من شیرین می کنم زهرا اسعدبلنددوست 4.0 132 زمانی که این کتاب رو خوندم به صورت بخش بخش داخل یه کانال در فضای مجازی بارگزاری میشد چند سال بعد بود که متوجه شدم در واقع یک کتاب بوده و رمان اینترنتی نبوده از اونجایی که از کلیشه ها و حرفای صورتی با رنگ و بوی دیانت زیاد خوشم نمیاد به نظرم بهتر بود در همون حد رمان اینترنتی باقی می موند :) 3 2 مریم جلیلی 4 روز پیش پرونده فوق سری 2040 محمد قنبری 3.3 6 این کتاب رو از نمایشگاه به توصیه و تعریف های زیاد یکی از افراد حاضر در نمایشگاه خریدم به نسبت کتاب های امنیتی دیگه ای خوندم داستان معمولی داشت و در کل به نظرم تو ژانر خودش خیلیی معمولی بود 0 1 مریم جلیلی 4 روز پیش تاریخ مستطاب آمریکا محمدصادق کوشکی 4.4 45 با زبان طنز خیلی از اعمال و جنایت هایی را که آمریکا از زمان شکل گیری مرتکب شده روایت کرده اما به نظرم نباید گول ظاهر و کاریکاتور های کتاب رو خورد، به فراخور اینکه جنایت های آمریکا به شدت وحشیانه بوده و هست، طنز کتاب هم توانایی تعدیل اونهارو نداشته که البته نباید هم این جنایت ها تعدیل کرد و عادی جلوه داد🚶🏻♀️ در کل به نظرم کتابی نیست که مناسب برای هر سنی باشه 0 1 مریم جلیلی 4 روز پیش یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 195 یحتمل روایت های کتاب باعث فانتزی سازی زیاد، خصوصا در ذهن نوجوانان و کسانی که احاطه ای به امر به ازدواج و بالا و پایین های آن ندارند خواهد شد 0 2