یادداشتهای زینب قاسمی (8) زینب قاسمی 1404/2/29 فرزند دوم: پیامدها و راه حلها مگ زویبک 3.7 3 از زمان تصمیم گیری در مورد داشتن فرزند دوم این کتاب شروع به صحبت و راهنمایی می کند. شامل ۴۸ فصل کوتاه می باشد. به طور کلی نکات مفیدی داشت اما برای من شاید ۳۰ درصد مطلب جدید و کاربردی متناسب با زندگی من داشت. برخی نکات متناسب با فرهنگ کشور نویسنده بود، به همین خاطر مغایرت با فرهنگی اسلامی ایرانی داشت. برخی نکات به نظرم خیلی فی البداهه بود. خلاصه با وجود نکات خوبی که ازش یاد گرفتم آن قدر که انتظار داشتم، پاسخگوی نیازها و چالش های به وجود آمده برایم، نبود. 0 1 زینب قاسمی 1403/11/8 قیام و انقلاب مهدی علیهالسلام مرتضی مطهری 4.4 2 برشی از مقاله شهید 0 1 زینب قاسمی 1403/5/12 شهید محبت: مجموعه رهنمودهای اخلاقی حاج میرزا محمداسماعیل دولابی زهرا مقدم 0.0 1 برای محرومیت ها شکر کنید 0 3 زینب قاسمی 1403/2/18 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 126 در ادامه یادداشت قبلی ام... 💡دیدگاه یونان قدیم زن مثل برده خرید و فروش می شد. در برابر پدر یا شوهر می توانستند زن و دختر خود را فروخته، قرض و یا اجاره دهند یا او را بکشند. 💡افلاطون در کتاب جمهور وجود زن را اضافی و فقط برای خدمت به مرد بیان میکنه. 💡درباره زن می گفتند: زن حیوانی است بلند مو و کوتاه فکر. ۱) حجاب و نقش آن در سلامت روان، عباس رجبی، ص ۱۶ ۲) حجاب چرا؟، امین کشوری، ص ۱۲۳ ۳) همان. ص ۱۰۵ 0 1 زینب قاسمی 1403/2/15 معیشت مومنانه: آشنایی با چهار مفهوم زهد، رفاه، تجملگرایی و اشرافیگری در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) ابوالقاسم کریمی 4.0 6 مسئولین عزیز بر ماست به منش جهادی در اندیشه و عمل در یک جمله: کار برای خدا و در راه خدمت به خلق خدا را، برنامه دائمی خویش بدانیم و به هیچ قیمت از آن تخطی نکنیم... ! مسئولین تنها کارگزاران در دولت نیستند! مادر و پدر از مسئولین بزرگ خانواده و تعیین کننده سرنوشت یک جامعه دانشجویان و محصلان از مسئولین بزرگ جامعه و تعیین کننده سرنوشت یک جامعه کارگران و کارمندان از مسئولین بزرگ جامعه و تعیین کننده سرنوشت یک جامعه و... در هر نقطه با هر مسئولیتی که هستیم باید حود را در مرکز دنیا بدانیم که همه تمرکز ها بر روی ما؛ نقش و عملکرد ماست. ✒برداشتی آزاد از کلام مقام معظم رهبری و حضرت امام رحمه الله علیه 0 1 زینب قاسمی 1403/2/7 مبانی تربیت از دیدگاه قرآن محمد بهشتی 3.0 1 از خوبی های کتاب این بود که نظریات مختلف را کنار هم آورده بود و در آخر دیدگاه قرآن را بهش اشاره می کرد. از معایب کتاب تکرار مکررات بود که واقعا خواننده را آزار می داد🥲 0 1 زینب قاسمی 1403/1/27 اصول و مهارت های تربیت کودک 2 تا 7 سال با رویکرد طیب گزینی فاطمه فیاض 4.3 4 تا به حال به فرا پیام های خود توجه کرديم؟! دخترم مامان بزرگ را اذیت نکنی!! ۱- تو موجود اذیت کننده ای هستی. ۲- تو می توانی اینجا اذیت های مختلفی بکنی، پش دنبالش بگرد تا راه هایش را پیدا کنی. 0 4 زینب قاسمی 1403/1/25 دوره های رشد تفکر اجتماعی: رشد، پیش از تولد تا آغاز تکلم؛ دوره ظهور ولایت و تادیب جلد 1 احمدرضا اخوت 4.5 5 صوت های دوره های رشد تفکر اجتماعی - پیش از تولد تا تکلم (رشد ۱) - ظهور ولایت و تأدیب مدرس : آقای چیت چیان ۱۰ جلسه، هر جلسه ۲ صوت https://ble.ir/archieve_roshd1 0 2