یادداشتهای Elay Chamani (6) Elay Chamani 1401/9/17 راز فال ورق یوستین گوردر 4.0 18 ۲ داستان که وجه اشتراکشان پسری به اسم هانس است؛ که ناگهان خود را میان قصه ای به مثال قصه های پریان میابد. با رو شدن هر ورق جمله ای جدید به داستان اضافه میشود که در ابتدا بی ربط اما در نهایت خط سیری بسیار منظم را ایجاد میکنند،هنگامی که "راز فال ورق"ها نمایان میشود.. کلا حس و حال رمان های یوستین گوردر تلفیقی خیلی زیبا از فانتزی و فلسفه است. بجای اینکه مجبور باشی از میان کلمات قلمبه سلمبه چیزی فیلسوفانه کشف کنی،مینشینی و با قصه ای جذاب همراه میشوی و در نهایت فلسفه پشت نوشته ها در تو رسوخ میکند. این کتاب هم مثل قبلی ها اصلا نتوانستم زمین بگذارم.مدت ها پیش خریده بودمش اما فکر میکردم کتاب سنگینی باشد. برای دستگرمی چند خطش را خواندم و یکهو دیدم چنان غرق شده ام که چیزی به پایانش نمانده. شاید حس این کتاب را به جرعه ای نوشابه رنگین کمان تشبیه کنم،خودتان بعد از خواندنش میفهمید :) پ.ن: تقریبا رگه های از شباهت با کتاب جزء از کل را احساس کردم،صرفا شاید چون هردو داستان، پدر و پسری که فیلسوفانه حرف میزنند دارد. اما خب اگر آن را دوست داشتید و بعلاوه از خواندن قصه های افسانه ای لذت میبرید،قطعا پیشنهادش میکنم. 0 4 Elay Chamani 1401/9/11 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 468 من نسخه صوتی اش را شنیده ام. از پایان غیر منطقی و شوکه کننده اش که احتمالا دلیل محبوبیت این کتاب است بگذریم، فانتزی جالبی بود و من در حالت کلی از داستانش خوشم آمد.داستان تقریبا کوتاه و جذابی بود. لازم هم نیست هر کتابی به ما پند و اندرزی یاد بدهد،برخی شان هستند تا یکبار بخوانی و از سفری که نویسنده برایت تدارک دیده لذت ببری.که البته در این مورد با آن پایانش بیشتر به یک ترن هوایی یا سقوط آزاد شبیه بود تا سفر. 0 9 Elay Chamani 1401/9/11 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 443 شازده کوچولو قطعا آن مکالمات کوتاه بین شازده و روباه نیست که اینستاگرام را پر کرده. شاهکاریست که به تایید خیلی از نظرات دوستان، واقعا در هر سنی هنوز هم جذابیت و تازگی دارد. از داستانی کودکانه که شازده ای میان سیاره ها سفر میکند،تا تعمیم آن به زندگی وقتی در مقطع بزرگسالی میخوانی اش. میتوان گفت شازده کوچولو از آن داستان های شبانه ای است که برای کودکان میخوانند تا هم نکته ای بیاموزد و هم در داستان غرق شود؛ اما قطعا صدها بار بهتر و بالاتر از نمونه های مشابهش. 0 5 Elay Chamani 1401/9/11 حکایت دولت و فرزانگی مارک فیشر 3.0 20 داستانی تقریبا کوتاه اما جذاب و پر از نکاتی که در بحث های مالی کمکتان میکند در قالب یک حکایت جالب. 0 4 Elay Chamani 1401/9/10 پر شارلوت مری ماتسن 3.6 23 فکر کنم وقتی داشتم میخواندمش دست هایم اصلا از کتاب جدا نشد.طوری مجذوبش بودم که یک نفس کل داستان را سر کشیدم و واقعا عالی بود.البته آخرش دیگر گریه ام گرفت چون نمیخواستم تمام شود و آن هم آنطوری :(. ولی به جرئت از خیلی کتاب های عاشقانه شناخته شده بهتر بود. 0 6 Elay Chamani 1401/9/9 من سر قولم هستم امیرعلی ق 3.9 2 تصاویری زیبا همراه با شعرهایی که اکثرا به درد کپشن های اینستاگرام میخورند. در عین حس سادگی،عمیق اند. 1 5