یادداشتهای شهریار تفکری (12) شهریار تفکری 4 روز پیش جودی و فهرست آرزوها جلد 12 مگان مک دونالد 4.7 17 تکراری هست یکم 0 0 شهریار تفکری 4 روز پیش جودی ملکه می شود جلد 13 مگان مک دونالد 4.7 11 احساس میکنم به چند قرن پیش برگشتیم چون جودی مثل ملکه ها و پادشاه ها باید تصمیم گیری کند و با چالش های مختلفی روبه رو میشه 0 0 شهریار تفکری 4 روز پیش جودی کتاب خوان می شود جلد 14 مگان مک دونالد 4.6 15 حالا که فکرش رو میکنم خیلی از ادم ها شبیه جودی هستن اولش به مدرسه و کتاب علاقه ندارن ولی بعد مدتی جذب میشن با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 شهریار تفکری 4 روز پیش جودی و دوشنبه های دلگیر جلد 15 مگان مک دونالد 4.8 6 این مجموعه کتاب بعد از مدتی کسل کننده میشود چون هر داستان تقریبا شبیه قبلی هست 0 1 شهریار تفکری 4 روز پیش قلعه ی متحرک هاول دایانا وین جونز 4.2 41 من هم فیلمش رو دیده ام و کتابش رو خواندم شخصیت اصلی داستان سوفی خیلی سختی کشید بخاطر این ۴ و نیم دادم چون فیلمش بهتر بود 0 0 شهریار تفکری 4 روز پیش ایکه باگ جی. کی. رولینگ 4.1 41 اول داستان فکر میکردم هیولا الکی هست اما بعدس فهمیدم واقعی هست اون قسمتش که مادره هیولا ها مرد خیلی ناراحت کننده بود با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 شهریار تفکری 4 روز پیش پسری که با برگ موز فوتبال راه انداخت کتی اسمیت میلوی 4.0 5 اگر دنبال کتاب کوتاه و اموزنده هستین بهتون پیشنهاد میکنم. کتاب خیلی جالبی بود 0 0 شهریار تفکری 4 روز پیش روباه مخملی کاترین فیشر 3.7 5 سلام این جلد ۲ مجموعه کلاغ کوکی هست. کتاب خوبی بود اما جلد قوی نیمه شب بهتر بود 0 1 شهریار تفکری 4 روز پیش کلاغ کوکی کاترین فیشر 3.9 11 کتاب خیلی معمایی و باحالی بود پیشنهاد میکنم هر ۳ جلد را بخونید 0 1 شهریار تفکری 4 روز پیش محدوده ی مرگ جلد 1 کاترین آردن 4.3 18 بعد از خواندن این کتاب از مترسک ها میترسم😆 کتاب خیلی قشنگی بود پیشنهاد میکنم بقیه کتاب هایش مثل دریاچه تاریک و صدای مردگان رو بخونید.😊 0 0 شهریار تفکری 4 روز پیش کتابخانه ارواح ریچارد دنی 3.8 101 اگر کتابی ترسناک و راز الود و همچنین کوتاه میخوای این کتاب رو بهتون پیشنهاد میکنم سایمون قدرت خیلی خوبی داشت چون با ارواح میتونست حرف بزند با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 شهریار تفکری 4 روز پیش قرنطینه جنیفرای. نیلسن 4.4 68 کتاب خیلی قشنگی بود چند وقت پیش خواندم انی و ویول هیچوقت ما امید نشدند و در شرایط مرگ باری که روبه رو بودنت با اتحاد با بقیه از انجا فرار کردند با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0