یادداشتهای فاطمه هستم (10) فاطمه هستم 2 ساعت پیش رهایم کن نسرین(کافی) قدیری 4.0 1 این کتاب برام یادآور خاطرات خوشیه، داستانش قشنگ و تلخ بود؛ دوست دارم یه بار دیگه بخونمش 0 0 فاطمه هستم 2 ساعت پیش نان حلال حمیدرضا جوانبخت 4.0 2 عالی بود، خوندنش دیدگاه آدم رو به مسئله تولید باز میکنه، یه جاهایی واقعا ناراحت کننده بود و گاهی آدم لذت میبرد از پشتکار و همتی که افراد داشتن و دارن 0 0 فاطمه هستم 1404/3/1 Twilight Stephenie Meyer 2.5 1 تا آخر نخوندم، خیلی بچگونه بود 0 0 فاطمه هستم 1404/2/28 Diary of a wimpy kid: the long haul Jeff Kinney 4.0 1 خاطرات بامزه و دوستداشتنی یه بچه چلمن؛ یکی از بهترین راهها برای تقویت و یادگیری زبان، خوندن داستانهای مناسب سطح زبانآموزه و این کتاب برای کسایی که سطح ابتدایی یا A2 هستن،مناسبه. این جلدش اولین تجربه من از این سری بود؛ من که خوشم اومد. 0 1 فاطمه هستم 1404/2/28 غرور و تعصب جین آستین 4.0 148 یکی از شیرینترین داستانهای عاشقانه؛ خیلی دوستش داشتم. 0 1 فاطمه هستم 1404/2/28 بانک تهیدستان: وام های کوچک، ابزار مبارزه با فقر جهانی محمد یونس 4.3 4 کتاب خیلی جالب و خوبیه، واقعا روشی که ایشون ابداع کرد و کمکی که به مردم کشورهای مختلف کرده جای تحسین داره. از خوندنش پشیمون نمیشید، ترجمهش هم خوب بود ولی جای کار بیشتری داشت. 0 1 فاطمه هستم 1403/2/29 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 192 کتاب خیلی قشنگ و جذابی بود چیزی که بیشتر منو جذب کتاب کرد زندگی ملموس و نزدیک به حقیقت شخصیت کتاب بود داستانی که احتمالا خیلیهامون بتونیم باهاش همذات پنداری کنیم از خوندنش بسیار خوشحالم. 0 5 فاطمه هستم 1403/1/29 هفتاد و دومین غواص: خاطرات جانباز کریم مطهری فرمانده گردان غواصی جعفر طیار حمید حسام 4.2 3 سلام، بلاخره بعد مدتها تمومش کردم، کتاب خیلی خوبیه و خاطرات تلخ و شیرین زیادی از جبهه نقل میکنه قلم نویسنده هم عالی بود، ممنون از آقای مطهری و آقای حسام برای این کتاب شیرین. البته با توجه به این که آقای مطهری زمان زیادی در جبهه بودن ممکنه خوندن و تموم کردنش یکم طول بکشه که بسته به سرعت خوندن و زمانی که بذارین متفاوته اما ارزشش رو داره. 0 1 فاطمه هستم 1403/1/6 تندتر از عقربه ها حرکت کن بهزاد دانشگر 4.6 67 معمولا پیش نمیاد به کتاب پنج ستاره کامل بدم، ولی این کتاب واقعا عالی بود، پر از حس خوب و امید خوندنش رو به همه پیشنهاد میکنم. 0 5 فاطمه هستم 1401/12/10 راز داوینچی دن براون 4.1 31 فوقالعاده است، چند سال پیش خوندم و سراسر شگفتی و رازهای جالبی داشت. 0 13