یادداشتهای مریم جمالی (5) مریم جمالی 1403/5/6 سباستین: سفرنامه و عکس های کوبا منصور ضابطیان 4.1 86 سباستین سفرنامه ای جذاب و روان که شما را میبرد به دل کشوری از آمریکای لاتین. کشوری دور از تجملات و رفاه با مردمی خونگرم و مهمان نواز که در خانه هایشان به روی همه باز است. البته که قلم جذاب منصور ضابطیان شیرینی کتاب را دو چندان کرده است. در این کتاب توقع بیان ریز به ریز و توصیف جزئیات مکان ها و حوادث را نداشته باشید. قبل از شروع کتاب یک فنجان چای بریزید، یک کنج دنج بنشینید و یک نفس کتاب را بخوانید و از سادگی اش لذت ببرید. 0 1 مریم جمالی 1402/8/20 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 186 زندگی نامه ی شهدا رو که میخونی و عشق پاک و خالص و بی قید و شرطشون رو که میبینی با تمام وجودت می خوای که ای کاش این فقط یک داستان باشه و آخرش به خوبی و خوشی کنار هم پیر بشن. درست مثل عشق پاک حمید و فرزانه! 1 1 مریم جمالی 1402/8/20 چراغ ها را من خاموش می کنم زویا پیرزاد 3.8 141 این کتاب روزمُردگی های یک زن خانه دار رو به شکل فوق العاده ای به تصویر میکشه. با توصیفاتش به آبادان دهه ۳۰ سفر می کنید و خودتون رو با کلاریس همدل و همراه می بینید. 0 2 مریم جمالی 1402/8/20 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 476 یک داستان جذاب از حسرت ها و افسوس هایی هست که در زندگی داریم. این کتاب به خوبی نشون میده که تا وقتی خودمون رو تغییر ندیم هر راهی که تو زندگی انتخاب کنیم محکوم به ناکامی هست. کتاب صوتی کتابخانه نیمه شب با صدای خوب نگین خواجه نصیر فوق العاده شنیدنی هست. 0 0 مریم جمالی 1402/8/20 سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 356 فضای داستان تاریک و دلهره آور و سرد بود. حس سرماش باعث میشه تا عمق وجودت یخ بزنه. از آدم ها، افکارشون و تقابل اندیشه هاشون عصبانی میشی. تا میاد یک جا ته دلت روشن بشه دوباره با یک اتفاق برمیگردی به همون تاریکی. اما باز هم دوست داری بخونی تا بدونی آخرش چی میشه 0 4