یادداشتهای فاطمه شهرکی (6) فاطمه شهرکی 1403/8/22 دختر موشرابی محمد حسین زاده 4.0 28 در این کتاب از زمان فتحعلی شاه تا بعد از انقلاب به روایت بخش های مهم تاریخ میپردازه و هدفش نقش زنان در تاریخ هست هرچند خیلی موفق نمیشه پررنگ این نقش رو نشون بده و با وجود پیچیده نوشته شدنش از ابتدا تا انتهای کتاب و منسجم نبودن شاید خیلی جالب نباشه برای همه با این حال خیلی جالب به اتفاقاتی که در تاریخ رخ دادن و ما حتی نشنیدیم اشاره میکنه از عشق میگه تا مرگ به نظرم ارزش یکبار خوندن برای علاقهمندان به کتاب های کوتاه تاریخی در عین حال رمانگونه داره. 0 1 فاطمه شهرکی 1403/3/20 با تیغ مهربانی ات آخرش می کشی مرا!: خدا خیلی مهربونه، خیلی محسن عباسی ولدی 4.9 8 با خوندن این کتاب ذره ای طعم شیرین خدا را میچشید دلتان غنج میرود برای این وجود سراسر محبت و عشق و فضل این کتاب واقعا بهتون حس خوبی میده و شناخت درست از خدای حقیقی و نه آن خدای غضبناکی که معرفی کردهاند. زبانش محاوره و روان هست و بخش هایی از کتاب رو میشه با اسکن کردن با صدای نویسنده گوش داد و لذت برد. 0 4 فاطمه شهرکی 1403/3/15 شاهرخ، حر انقلاب اسلامی: زندگینامه و خاطرات شهید شاهرخ ضرغام گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 27 شناخت چنین افراد شاخصی در اوایل انقلاب چنین جوانمردانی میتواند الگویی باشد و شروعی برای یک تغییر. 0 3 فاطمه شهرکی 1403/3/15 پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 3.4 156 خیلی رمان فانتزی ای بود سبکمورد پسند من نبود مبهم بود 0 0 فاطمه شهرکی 1403/3/15 برادر امیر نصرآزادانی 4.5 1 کتاب کوتاه و جالبی بود و من رو به فکر فرو برد 0 0 فاطمه شهرکی 1403/3/15 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.1 96 واقعا کتاب بسیار بسیار مفید و خوشقلم ؛ ضمن اینکه کاملا علمی همراه با منابع درباره مسئله و چرایی حجاب در قالب یک داستان واقعی از یک دختر آمریکایی صحبت میکنه. 0 0