یادداشتهای مهدیار سهرابی (5) مهدیار سهرابی دیروز افسانه ی سیزیف آلبر کامو 3.9 32 کتاب افسانه سیزیِف از آلبرکامو یه کتاب فلسفی زیباست که به قول خود کامو مکمل رمان بیگانست. اگر که بیگانه رو خوانده باشین و با دقت خوانده باشین احتمالا میدونین طرز تفکر کامو چجوریه. تفکر اگزیستانسیالیستی یا همون پوچگرایی شدید داره و این به وضوح توی کتاب بیگانه و مخصوصا افسانه سیزیف قابل مشاهدس.تفاوت این دو کتاب این جاست که کتاب افسانه سیزیف خیلی دقیق و روشن در مورد تفکر کامو صحبت میکنه و در اواخر کتاب تازه داستان سیزیِف شروع میشه و در اصل شما قراره توی کتاب با فلسفه کامو کاملا آشنا بشین. کتاب بار فلسفی سنگینی داره و خواندنش کار راحتی اصلا نیست و خیلی جاها مجبورین یک صفحه رو سه یا چهار بار بخونین. در کل کتاب خوبیه اما بر پایه و اساس تفکر اگزستیالیستیه و اگر که فکر میکنم برای بعضی ها خوندن این نوع تفکر آزار دهنده باشه. البته که از نظر من این اتفاق سرچشمه اصلیش تعصبه. امیدوارم که اگر خوندین از کتاب لذت ببرین. 0 2 مهدیار سهرابی 4 روز پیش مزخرفات فارسی سیدرضا شکراللهی 3.9 34 یه کتاب خیلی خوشگل و باحال که راجع به اشتباهات پر تکرار توی زبان فارسی رو توضیح میده. و با چاشنی طنز جذاب تر شده. به نظرم یه همچین کتابی خواندنش برای هر ایرانی واجبه و بعد از خواندنش نمیتونین دیگه به خیلی اشتباهات توجه نکنین. 0 0 مهدیار سهرابی 4 روز پیش زنده به گور صادق هدایت 3.5 1 بی نظیره. واقعا کتاب جذابیه و از چندین داستان مخلتف تشکیل شده. داستان اول که همون زنده بگور باشه فضای به شدت تیره و تاری داره و خیلی ناراحت کنندست. اما خب نوشته صادق هدایته و به شدت جذابه. در ادامه هم داستان های کوتاه دیگری که هر کدوم به نوبه خود جذابن. در آخر کتاب یه داستان نسبتا کوتاه دیگه هم هست که من رو بیشتر از تمام داستان های کتاب جذب کرد و واقعا قشنگ بود. هم خود داستان و هم تفکر پشتش. از نظر من ارزش خواندن داره 0 0 مهدیار سهرابی 4 روز پیش هوای تازه جورج اورول 3.6 4 یه شاهکار واقعی. برعکس خیلی از کتاب های جورج اورول اصلا فاز سیاسی نداره و واقعا جذابه. صرفا داستان زندگی یه پیرمرد زوار در رفته است که از نظر من خیلی جذابه و احتمالا با زندگی هممون اشتراکات زیادی داره. 0 0 مهدیار سهرابی 4 روز پیش قلب ضعیف و بوبوک فیودور داستایفسکی 3.5 20 دو داستان (قلب ضعیف) و ( بوبوک) قلب ضعیف یک داستان نسبتا جذاب که در طول روند کتاب چندین احساس مختلف رو توی آدم ایجاد میکنه و بسیار روند سریع و خوبی داره. از اولین داستان هاییه که داستایفسکی نوشته و به نظر من اون پختگی که توی بقیه آثارش دیده میشه اینجا ازش اثری نبود و خیلی شاید جذابیت بقیه داستان ها درش دیده نشه. برعکس داستان بوبوک که نصف داستان قبلیه تعداد صفحاتش یه داستان خیلی جذاب و متفاوت داره که آدم رو شوکه میکنه. به شدت قشنگه و ای کاش که تموم نمیشد. برعکس قلب ضعیف ، بوبوک برای اواخر دوران نویسندگی داستایفسکیه و طبق گفته خودش از یادداشت های شخص دیگریست. به شدت پیشنهاد میشه این کتاب اما ممکنه با قلب ضعیف به اون صورت ارتباط نگیرین. 0 13