یادداشتهای احسان سلیمی (14) احسان سلیمی 1403/1/25 تئوری انتخاب ویلیام گلسر 4.1 21 کتابی واقعا محشر از آقای ویلیام گلسر و ترجمه ی بسیار روان دکتر صاحبی بزرگوار.بعد خوندن این کتاب دیدم به خیلی از مسائل اعم از روابط زناشویی ، روابط والد فرزندی و روابط مدیر کارمند به کلی تغییر میکنه، با خوندن این کتاب نگرشی نو و امید بخش به زندگی پیدا میکنید. البته در بعضی از مسائل مورد اشاره دکتر گلسر که در کتاب گفته بودن مخالف بودم از جمله اینکه به عنوان رواندرمانی «کنکاش در گذشته فرد هیچ سودی ندارد و اصلا لازم نیست». 0 0 احسان سلیمی 1403/1/25 جامعه شناسی نخبه کشی: قائم مقام، امیرکبیر، مصدق: تحلیل جامعه شناختی برخی از ریشه های تاریخی استبداد ... علی رضاقلی 3.8 11 کتاب خوبی بود واقعا ، بنظرم تلنگر خوبی برای هر ایرانی خواهد بود که این کتاب رو بخونه، بنیان اصلی کتاب بر پایه روابط متقابل اجتماعی -فرهنگی-اقتصادی استوار است. 0 1 احسان سلیمی 1402/12/25 هنر درمان: نامه ای سرگشاده به نسل جدید روان درمانگران و بیمارانشان اروین دی. یالوم 4.0 4 کتاب هنر درمان کتابی است که میتواند به کسانی که پیگیر و علاقه مند به مسائل رواندرمانی و روانشناسی بالینی هستن و همچین علاقه مندان به کتاب های یالوم کمک کننده باشه. اگر اکثر کتاب های یالوم را خوب مطالعه کرده باشید و کمی علاقه مند به مطالعه کتاب های روانشناسی باشید؛ این کتاب چیز جدیدی ندارد. 0 1 احسان سلیمی 1402/10/15 روان درمانی اگزیستانسیال اروین دی. یالوم 4.4 21 کتابی از نویسنده مورد علاقه ام ، اروین یالوم، به قدری کتاب خوب نوشته شده که متوجه گذر زمان نمیشدم کتابی که دریچه های جدیدی به روم باز کرد.. 0 7 احسان سلیمی 1402/9/4 زندگی خود را دوباره بیافرینید جفری ای. یانگ 4.3 35 یکی از بهترین مباحث و کتاب هایی که باهاش آشنا شدم در زندگیم طرحواره درمانی و کتاب فوقالعاده جفری یانگ بود اگر میخایید کتاب براتون مفید باشه تمریناتشو انجام بدید تاثیر شو میبینید.. 0 4 احسان سلیمی 1402/5/23 در باب حکمت زندگی آرتور شوپنهاور 4.1 37 کتابی که با خوندش به حکمت و درک بالای شوپنهاور که چقد از زمانه ی خودش جلوتر بود پی میبرید 0 5 احسان سلیمی 1402/4/18 دروغ گویی روی مبل اروین دی. یالوم 4.0 18 کتاب عالی دیگر از اروین یالوم 0 5 احسان سلیمی 1402/1/24 هرگز سازش نکنید: طوری مذاکره کنید که انگار زندگیتان به آن بستگی دارد! کریس واس 4.1 8 کتاب خوبی بود واقعا، نکته هایی برای مذاکره داشت که میتونه تو همه ی ابعاد زندگی کمک کننده باشه 0 4 احسان سلیمی 1402/1/18 یادداشت های یک روان پزشک محمدرضا سرگلزایی 3.9 2 کتابی که میتونه مارو به فکر کردن بیاندازه... 0 7 احسان سلیمی 1402/1/17 درمان و به سازی رابطه ها جان گاتمن 4.3 2 کتاب خوب دیگه ای از دکتر جان گاتمن ، مثل اکثر کتابای دیگه جان گاتمن پر از نکته های جدید و مفید بود مخصوصا بخش «نظام های عاطفی » که خیلی میتونه به ما در ارتباطاتمون کمک بکنه 0 11 احسان سلیمی 1402/1/7 زندانیان جغرافیا: ده نقشه ای که همه چیز را درباره سیاست های جهانی توضیح می دهد تیم مارشال 4.4 13 کتاب بسیار ارزشمند در حیطه جغرافیایی سیاسی ، ممنون از جناب ایمان فانی ( پادکست مدرسه زندگی فارسی) که با جغرافیای سیاسی آشنام کرد 0 19 احسان سلیمی 1402/1/7 راهنمای مردان برای شناخت زنان: رمزگشایی علمی از آنچه خواسته واقعی زنان است داگلاس آبرامز 4.3 3 واقعا کتاب خوبیه برام عجیبه کتاب به این خوبی چرا کمتر بهش پرداخته شده 0 11 احسان سلیمی 1402/1/7 سرگذشت فلسفه برایان مگی 4.2 14 کتاب خیلی خوب درمورد تاریخچه فسلفه کتاب توضیحات مختصر و مفیدی درمورد هر فیلسوف ارائه میکنه که میتونه باعث علاقمند شدن مخاطب به دنبال کردن بیشتر فلسفه(از جمله خودم) ، نسخه صوتی این کتابو با صدای منوچهر زنده دل گوش دادم 👌 0 11 احسان سلیمی 1402/1/7 جنون قدرت و قدرت نامشروع: در باب فاشیسم، توتالیتاریسم و کاپیتالیسم محمدرضا سرگلزایی 3.8 6 کتاب خیلی خوبی بود اطلاعات جامعی درباره جامعه شناسی ، روانشناسی ، فرهنگ و سیاست حکومت ها ، کتاب های آقای سرگلزایی پیشنهاد میشه بخونید 0 4