یادداشتهای اسماء کرباسچی (5) اسماء کرباسچی 5 روز پیش باید دریایی باشد: زندگی نامه داستانی امام باقر (ع) محمود پوروهاب 3.6 5 برای آشنایی کلی با زندگی امام باقر(ع) کتاب خوبی بود. راستش میتونم بگم تصویر جلد کتاب هم یکی از دلایل ام برای خرید این کتاب بود. 0 3 اسماء کرباسچی 1404/3/5 ماهی ها پرواز می کنند مریم بصیری 3.3 4 با اینکه اوایل کتاب با جمله بندی ها کنار نمیومدم ولی داستان کشش خوبی داشت. در طول خوندن کتاب فکر میکردم که زیادی کلیشه ای نوشته ولی آخرش ازش راضی بودم چون کاملا میشد فهمید که چرا نویسنده به جای نوشتن سفرنامه سراغ نوشتن رمان رفته. کتاب شخصیت هایی از قشر های مختلف داشت که موقع زیارت در حرم امام رضا با دیدن آدما یاد یکی از شخصیت های کتاب میافتادم. همینطور فکر های توی ذهن شخصیت اصلی من رو یاد زندگی خودم مینداختن. و در آخر هم اینکه توی وقت های خالی ام میتونستم یه سر به مدینه و مکه بزنم برام از همه چی توی این کتاب ارزشمند تر بود. 0 3 اسماء کرباسچی 1404/2/21 دختران ایران لطیفه نجاتی 4.5 7 واقعا از خوندن این کتاب لذت بردم. توش پر بود از اون جمله ها یا پاراگراف هایی که باید علامت بزنم که بعدا دوباره بخونمشون و امید بگیرم. داستان آدم هایی که میخوام مثل شون باشم؛ و دیدن این مسیر از نگاه اونها برام ارزشمند بود.💖🌻 1 5 اسماء کرباسچی 1403/11/13 او می آید: داستان زندگی امام زمان (عج) رضا شیرازی 4.0 1 برای آشنایی کلی با امام زمان(عج) کتاب مناسبی بود. از تولد و زندگی ایشون شروع میشد و با نقل بعضی روایات دیدار با امام زمان(عج) ادامه یافت و در آخر از فلسفه انتظار و ظهور گفت. 0 5 اسماء کرباسچی 1403/10/28 مادربزرگ سلام رساند و گفت متاسف است فردریک بکمن 4.1 69 الان حتی درست یادم نیست که داستان کتاب چی بود ولی یادمه برای اسماءِ ۱۴ ساله انقدری جذاب و ارزشمند بود که چند تا از صحنه های کتاب رو نقاشی کردم. و مامان و بابا و داداشم رو مجبور کردم که بخوننش. حتی توی کلاس کتابخوانی مدرسه هم معرفی اش کردم یه دور همهی کلاس با خوندیمش. 2 9