یادداشتهای معصومه صادقی (9) معصومه صادقی دیروز کوله پشتی آقاغوله و 6 قصه ی دیگر فروزنده خداجو 3.0 1 من کتاب کوله پشتی آقا غوله را خیلی دوست ندارم و به آن کتاب امتیاز کمی می دهم. من بیشتر از قصه ی سایه ی خسته خوشم آمد. من این کتاب را کمی دوست دارم. 🙂 0 0 معصومه صادقی دیروز عمو قاسم محمدعلی جابری 4.5 27 من کتاب عمو قاسم را دوست دارم. نظرم دربارهی این کتاب عالی است چون این کتاب به ما می خواهد یاد بدهد که چه جوری میشه زندگی مون رو مثل زندگی حاج قاسم بکنیم. 0 0 معصومه صادقی دیروز محلهی شکر خانوم ناصر یوسفی 4.3 13 من کتاب محله ی شکر خانوم را دوست دارم. می دانید من کتاب محله ی شکر خانوم را یک روزه تمام کردم! نظرم دربارهی این کتاب این است که قصه های جالبی دارد. اگر شما هم می خواهید بدانید در این کتاب چه نوشته شده حتما بروید این کتاب را مطالعه کنید! 0 0 معصومه صادقی 2 روز پیش من صندلی نیستم راس بوراک 4.0 26 من این کتاب را خیلی دوست دارم و به آن امتیاز کامل می دهم. من از آن جای کتاب بیشتر خوشم می آید که تمام حیوانات روی زرافه می نشستند و آواز می خواندند! 0 0 معصومه صادقی 2 روز پیش قصه های شیرین دلستان و گلستان؛ دزدان گنج جلد 5 محمد حمزه زاده 4.3 5 من به این کتاب امتیاز کمی می دهم اما قصه هایش را دوست دارم . مخصوصا قصه ی آ خرش، بوی دست های پدر. 0 0 معصومه صادقی 3 روز پیش بچه ماکارونیا 3.8 2 من کتاب بچه ماکارونی را خیلی دوست ندارم اما خوشحالم که مونا توانست خوب خوب به بچه های مدرسه ی شهر بزرگ زبان اشاره یاد بدهد. مامانم میگه برا سن دوازده سال به بالا کتاب مناسب تریه! 0 0 معصومه صادقی 3 روز پیش قصه های شیرین دلستان و گلستان؛ راز درخت شاه توت جلد 4 محمد حمزه زاده 4.1 3 من این کتاب را خیلی دوست دارم. مخصوصا آن قصه ی راز شاه توت و درخت پرماجرا 😌😌😌 می دانید من نویسنده ی این کتاب را از نزدیک دیده ام😇 0 0 معصومه صادقی 3 روز پیش بابا فوفو جلد 2 4.8 3 در کتاب پرو فسور فوفو سحر خیلی با گلیم گوش ها آشنا نبود و به آنها کمتر کمک می کرد اما در کتاب بابا فوفو بیشتر کمک می کرد و به محیطزیست اهمیت می داد. 0 0 معصومه صادقی 3 روز پیش پروفسور فوفو معصومه میرابوطالبی 4.2 27 این کتاب دربارهی یک دختری به نام سحر که خیلی کنجکاو و باهوش است. من نظرم دربارهی این کتاب خوب است مخصوصاً آ آنجایی که سحر زندانی میشود. 0 2