یادداشتهای ضحی 🇵🇸 (6) ضحی 🇵🇸 1403/11/8 شنود مجموعه ی نویسندگان 4.4 29 سلام یکی از مهمترین پیامهای این کتاب این هست که جز برای رضای خدا کار نکنیم و نیتمون خدایی باشه. همچنین مراقب رفتارهامون و اثری که روی دیگران میذاره باشیم. 0 2 ضحی 🇵🇸 1403/9/5 دختر شینا: خاطرات قدم خیر محمدی کنعان همسر سردار شهید حاج ستار ابراهیمی هژیر بهناز ضرابی زاده 4.2 133 تقریظ رهبری بر کتاب دختر شینا بسمهتعالی رحمت خدا بر این بانوی صبور و باایمان؛ و بر آن جوان مجاهد و مخلص و فداکاری که این رنجهای توانفرسای همسر محبوبش نتوانست او را از ادامهی جهاد دشوارش باز دارد. جا دارد از فرزندان این دو انسان والا نیز قدردانی شود. شهریور ۹۱ منبع: https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=35594 0 1 ضحی 🇵🇸 1403/8/27 من ادواردو نیستم! 72 داستانک از زندگی ثروتمندترین شهید شیعه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.3 63 شهید مهدی (ادواردو) آنیلی 🌹 شهیدی که اگر زنده بود احتمالاً مالک شرکت فیات و باشگاه یونتوس بود. اما صهیونیستها که نمیخواستند یک شیعه مسلمان مالک اینها باشد او را شهید کردند. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 ضحی 🇵🇸 1403/8/27 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 149 سلام بسیار عالی در این کتاب مثل دیگر تجربههای نزدیک به مرگ اهمیت و اثر اعمال به ویژه حقالناس رو متوجه میشیم. 0 0 ضحی 🇵🇸 1403/8/20 صحبت سال ها 4.9 8 بسیار آموزنده 0 5 ضحی 🇵🇸 1403/8/20 حضرت حجت عجل الله فرجه مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیة الله العظمی بهجت قدس سره 4.5 30 اگه ما قراره ان شاءالله اون نسلی باشیم که مقدمات ظهور رو فراهم میکنه، باید امام زمانمون رو به خوبی بشناسیم. کتاب حضرت جهت که بیانات آیتالله بهجت دربارهٔ امام زمان (ارواحنا له الفداء) هست قطعاً میتونه در این زمینه کلی به ما کمک کنه. 0 0