یادداشتهای خانم تمشک🌸🍃 (7) خانم تمشک🌸🍃 1404/5/1 خال سیاه عربی حامد عسکری 4.2 128 بعد از مطالعه ی چند تا کتابی که دوستش نداشتم رسیدم به این کتاب بذارید از حال و هوام بگم انگار که از خوردن آب کرفس برسم به خوردن یه بستنی شکلاتی بزرگ و خوشمزه میگن جرعه جرعه نوشیدم و فلان و بهمان منم انگار شروع کردم به خوردن بستنی شکلاتی بزرگم از صفحه ی اولش تا صفحه ی آخرش که دیگه بستنیم نصفه شبی تموم شد😅 سفرنامه ی حج آقای عسکری چیزی نمیگم خودتون بخورید(ببخشید بخونید) کتاب رو و بعد از خوندن این کتاب دلم حج خواست دلم نفس کشیدن تو تک تک جاهایی که پیامبر و خانواده ی عزیزش درش نفس کشیده خواست الهی قسمت هممون بشه🍃 نه منن از این عربستانیها خوشم نمیاد و...نمیخوام برم مکه آقای عسکری هم درباره ی این سبک فکرشون صحبت کردن 😁 ولی کاش یه روزی بشه که ماها غریب نباشیم اونجا 0 0 خانم تمشک🌸🍃 1404/4/28 کبوتر توی کوزه و گفت وگوی مفصل و خواندنی با نویسنده هوشنگ مرادی کرمانی 3.2 1 کتاب بیشتر مناسب نوجوانه اما من از خوندن مصاحبه با آقای مرادی کرمانی لذت بردم رنج و تلاشی که داشتن برای رسیدن به چنین موقعیتی خیلی ارزشمنده با خودم فکر کردم چقدر نسل قبل پرتلاش بودند جوونای الان اگر این میزان تلاشم نه کمتر از این تلاش رو داشته باشن قله هارو فتح می کنن یخورده به خودم اومدم که ناامید نشم دست از تلاش برندارم و... تو مصاحبه هم خوندم انگار تو کانون های نوجوانان قصه های مجید خیلی واسه بچه های کتاب نخوان مناسبه چون که کتاب مطلوب و دوست داشتنی ایه در کل از خوندن مصاحبه راضیم😅 0 0 خانم تمشک🌸🍃 1404/4/18 سقای آب و ادب سیدمهدی شجاعی 4.4 105 به نام خالق سقای دشت کربلا🍃 زیباترین کتابی که در وصف حضرت ابوالفضل خوندم و زیباترین کتابی که در سال ۱۴۰۴ مطالعه کردم... چه از لحاظ معنوی و چه از لحاظ ادبی با این کتاب بیش از پیش شیفته ی شخصیت کسی بشید که تمام هستی و جان و روحش رو برای امامش می خواست ای کاش انسان های زیادی این کتاب رو بخونن و لذت ببرن آقای شجاعی دست مریزاد 0 0 خانم تمشک🌸🍃 1404/4/10 شهید علم؛ دانشمند شهید دکتر مجید شهریاری در آینه خاطرات جلد 1 حسین مروتی 4.0 6 کتابی که بخشی از ویژگی های شخصیتی شهید مجید شهریاری به نمایش گذاشته بارها و بارها باید خوند تا ویژگی های این شهید در ذهن آدم نقش ببنده و لعنت به ظلم آشکار امروز که چنین مرد بزرگی رو از ایران گرفت 0 0 خانم تمشک🌸🍃 1404/3/19 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.2 349 اگر کتاب رو خوندید یا خیلییی به اسپویل حساس نیستید بخونید شاید یه جاهایی از این کتاب خیلی بدم اومده باشه و دلم نخواد به کسی معرفیش کنم و نقد شدید بهش داشته باشم ولی یه دیدگاه جدید که در من ایجاد کرد این بود که اون گوشه موشه های ذهنم به این فکر کنم که آدمای جدی و عبوسی که تو زندگیم باهاشون برخورد می کنم شاید یه قلبی داشته باشن از جنس بلور که هیچوقت نشونش ندادن و نمیدن شاید اونا به خاطر ظاهر عبوسشون تا حالا از کسی مهر و محبتی ندیده باشن .همیشه بهشون برچسب تلخ بودن زده شده باشه؛ ولی یه توجه کوچولو یه درخواست یا... باعث بشه موج مهربونی از وجود اوناهم فواره بزنه و دیگران متوجه قلب از جنس بلورشون بشن 0 0 خانم تمشک🌸🍃 1404/1/2 خادم ارباب کیست؟ درس هایی از کلاس حضرت جون سیدعلی اصغر علوی 4.2 27 بسیار کتاب زیبایی بود اولش خواستم تیکه هایی که دوست داشتم رو بنویسم اما نمیشه دچار دست درد میشید ولی این کتاب رو چندین و چند بار باید با تامل خوند تا ملکه ی ذهن بشه اگر دغدغه ی خادم المهدی شدن دارید شروع کنید هرچی زودتر بهتر 0 1 خانم تمشک🌸🍃 1403/12/27 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.0 22 شاید اگر دوسال پیش این کتاب رو میخوندم بیشتر ازش لذت می بردم ولی با سلیقه و تفکرات امروزم نه!کتاب عادی ای بود برام ولی یکسری از جملاتش رو دوست داشتم و هایلایت کردم که یادداشتشون کنم شاید هم دلیلش این باشه من کمی به این پی بردم که باید در حال زندگی کرد... طوری نبود منو از حرص آینده بکشه به در حال زندگی کردن ولی اگر همش تو گذشته و آینده سیر میکنید شاید این کتاب کمی حالتون رو خوب کنه یک نکته ای که دوستش داشتم و بهش اشاره شد اینکه یونگجو کتابایی که معروف شده بود رو محلشون نمیداد مثلا میگفت کتاب های ناب زیادی هست که ناشناخته ان ملت برن اونارو بخونن اگر مثلا شخص معروفی کتابیو تو تلویزیون معرفی می کرد که مردم بخونن همین که چند نسخه شو می خریدن ازشو تموم میشد دیگه از اون کتاب نمیآورد تو کتابفروشیش که بفروشه به همون دلیل وجود کتاب های نابِ غیر معروف اگر روزی یه کتاب فروشی زدم حتمااا این کار رو خواهم کرد🤭 0 2