یادداشتهای :) (8) :) 4 روز پیش پرنسس اقیانوس ریک ریوردان 4.4 3 میتونم بگم که خیلی عالی بود. من تا یه جاهایی خوشم نیومد و گفته بودم جزو کتابهای معمولی هست. ولی خب از یه جایی اونقدر هیجان کتاب زیاد بود که متوجه شدم جزو کتابای خوب و مشتیه. نویسنده شخصیت هارو بخوبی توصیف کرده بود . به طوری که احساسات همه رو میتونستم بفهمم و درک کنم. وبه جزئیات خیلی توجه کرده بود و یجاهایی به اندازه ، یجاهایی هم زیاد شده بود. راستی این کتاب بیشترش بر پایه کتاب قدیمی" بیست هزار فرسنگ زیر دریا" بود و اینکه نخونده بودمش یکم آزارم میداد. ولی خب درکل عالی بود و خیلی دوسش داشتم :)♡ 0 0 :) 1404/6/13 ویلودین 4.1 6 خیلی کیوت بود. میتونم بگم که داستان کوتاه جالبی بود و بهمون یادآوری میکرد که با حیوانات مهربون تر باشیم. برای وقتایی که ریدینگ اسلامپ هستید هم خیلی خوبه . 0 0 :) 1404/6/13 پنج قدم فاصله ریچل لیپینکات 4.3 158 وایاینکتابخلیقشنگبودوارزشخوندنروهمداشت. عشقیکهآرومآرومبینایندونفرشکلگرفتوبیماریشونکه اونهاروازهمجدامیکردزیباودرعینحالغمانگیزبود. منخیلیسراینکتابگریهکردم.واقعادردناکبودبخصوصمرگبعضیازعزیزان.(نمیخواماسپویلکنم.) پایاناینکتاببازبودبهنظرمن.آخهمعلومنبودتهشبههمرسیدنیانهچونکهویلهنوزدرماننشدهبود. فیلمش رو هم ساختن می تونید برید ببینید .در کل عالی بود. 0 0 :) 1404/5/5 گربه ی سیزدهم مری داونینگ هان 3.3 3 اگر به جادو علاقه دارید پیشنهاد می کنم.این کتاب، داستان ساده ای داشت و محتوای خاصی نداشت. در کل برای سرگرمی خوب بود. 0 1 :) 1403/12/27 دسته چهارم ربکا یاروس 4.6 100 لیامحقشایننبود:))))))💔💔 خیلیقشنگوجذاببودعاشقششدم.واینکهکراشزدمروتارن🥲 ولیاندارنافرشتهبودد🥺❤ 0 10 :) 1403/11/22 ناتوان لورن رابرتس 4.3 181 جوریکهکایخوشگلههه!>>>>💖🙈 0 24 :) 1402/9/11 دختری که به اعماق دریا افتاد اکسی اوه 2.2 278 ولی قشنگی این کتاب ! >>>> 0 11 :) 1402/7/27 شیر مریخ جنیفر ال. هولم 3.8 1 عالی ترین داستان موقع مرگ فینوس خیلی ناراحت بودم و دلم گرفت و از دست آدم های روی زمین اصبانی عم 『کسانی که کتاب را خوانده اند می فهمند』 با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 7