یادداشتهای خانم لوبیا (7) خانم لوبیا 4 روز پیش امیلی در نیومون جلد 1 لوسی مود مونتگمری 4.5 48 «امیلی در نیومون» داستان دختری خیالپرداز است که پس از از دست دادن والدینش به خانهی خویشاوندانش میرود و با تخیل و قلمش دنیایی تازه میسازد. اگر آنه شرلی رو دوست داشتید، امیلی هم با نگاه شاعرانه و شیطنتهاش شما رو عاشق خودش میکنه؛ کتابی لطیف و زندگیبخش. 0 4 خانم لوبیا 1404/6/15 فلسطین از منظر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی سعید صلح میرزایی 4.6 13 یکی از آرزوهام امروز تیک خورد. «خوندن کتاب فلسطین قبل از نابودی اسرائیل» موقع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، همش نگران بودم یه بلایی سر خودم یا کتابام بیاد و این بچه نخونده بمونه. امروز روز جشن منه 🎉 من خیلی از این کتاب یاد گرفتم. 0 9 خانم لوبیا 1404/6/10 خار و میخک یحیی سنوار 4.3 60 «خار و میخک» رو شهید یحیی سنوار توی زندانهای اسرائیل نوشته؛ وقتی کتاب رو گوش میدادم، انگار وسط کوچههای باریک غزه قدم میزدم و صدای نفسهای آدمهاش رو میشنیدم. امروز کتاب تموم شد… اما فکر میکنم تا مدتها احمد و ابراهیم، غزه و اون میخکهای کوچک و مقاوم، توی ذهنم زنده میمونن.🌿 0 4 خانم لوبیا 1404/5/29 دالان بهشت نازی صفوی 3.2 40 اینکه این کتاب رو دوبار خوندم فقط نشانهی نقص عقلمه😐 من این کتاب رو بار اول زمان مدرسهها خوندم، چند روز پیش برای یادآوری خاطرات، بصورت صوتی گوش دادمش. بنظرم اگر نوجوان نیستید مناسبتون نیست. 0 4 خانم لوبیا 1404/5/22 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.2 370 امروز خوندنِ مردی به نام اوه تموم شد. با اوه خندیدم، عصبانی شدم، گریه کردم. خیــلی گریه کردم… دلم نمیخواست هیچوقت این قصه به آخر برسه. خیلی حس میکردم اوه خودِ منه، انگار بخشی از قلبم رو توی صفحههای این کتاب جا گذاشتم، پیشِ اوه… میدونم یه روز، دوباره برمیگردم سراغ این کتاب؛ چون بعضی قصهها، فقط قصه نیستن، یه جور زندگیان. 0 3 خانم لوبیا 1404/5/10 سووشون سیمین دانشور 4.1 313 من این کتاب رو صوتی گوش دادم و واقعا قشنگ بود😍 انقدری قشنگ که دهن دوستان رو با زیادی برشهای کتاب سرویس کردم🌱 0 4 خانم لوبیا 1404/4/29 بازگشت به دل جلد 8 امیلی رودا 4.5 9 این کتاب برام از بقیشون جذابتر بود و حیف که توی اون سنی که باید، اونقدری که باید از این مجموعه لذت نبردم😔 0 4