یادداشتهای احمد قرائی (11) احمد قرائی 1404/2/16 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.7 167 کاملاً مستند، دقیق، کامل، پر کشش با متنی زیبا و باورپذیر. 0 1 احمد قرائی 1404/2/16 تفسیر سوره حشر سیدعلی خامنه ای 4.7 11 کاملا تحلیلی و متناسب با اوضاع امروز هست. در مورد یهود، اسرائیل و ... تطبیق و تحلیلهای نو و عمیقی دارد. 0 0 احمد قرائی 1404/2/16 پدر، مادر، معلم: من نوجوانم علی اصغر احمدی 4.5 1 با اینکه سالهای بسیاری از تالیف و انتشار این کتاب میگذرد ولی خیلی دقیق نوشته شده و هنوز برای شناخت نوجوان قابل استفاده است. قبلاً خوانده بودم و امسال مجددا به صورت گروهی در جمع معلمان آن را هم خوانی کردیم و در موردش با یکدیگر گفتوگو داشتیم. 0 0 احمد قرائی 1404/2/16 شهر خدا: رمضان و رازهای روزه داری علیرضا پناهیان 4.3 9 خلاق، زیبا، موجز و دقیق نوشته شده است و نگاه یا منظری جدید در مورد فضای ماه مبارک رمضان به من داد. 0 0 احمد قرائی 1404/2/16 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 70 داستان از لحاظ مختلف به ویژه پیوند موارد تاریخی در سیر یک داستان پر کشش و حل برخی مسائل در مورد اهل بیت علیهم السلام در روال طبیعی و منسجم داستانی بسیار عالیست. 0 0 احمد قرائی 1404/2/15 بینوایان ویکتور هوگو 4.7 32 نسخه صوتی ، نمایشنامه رادیویی آن را شنیدم که دقیق و کامل و جذاب بود. این رمان واقعا شاهکار است و علاوه بر کشش داستانی و هنر توصیف؛ جنبههای مختلف داستانی، تاریخی، جغرافیایی، تحلیلی، اجتماعی، و ... را با هم دارد. عمق نویسنده و دقت آن بسیار بالا و عالیست. همچنین گاهی جنبه مستند پیدا میکند که نویسنده صحنههای مختلفی را مشاهده کرده است. 0 0 احمد قرائی 1404/2/15 اصول و مبانی دیالوگ: روش شناخت و آموزش محمدرضا نیستانی 3.5 1 جمعآوری خوبی است و قابل استفاده ؛ ولی در بخشهای مختلف تکرار دارد و گاهی مانند فیشهای تحقیق است و انسجام کافی را ندارد. 0 0 احمد قرائی 1404/2/15 درباره دیالوگ دیوید بوهم 4.2 1 خیلی دقیق و عمیق نوشته شده است. آن را بادقت میخوانم و به خودم آموزش میدهم و بر روی مباحثش با دوستان گفتوگو میکنیم. ترجمه در بخشهایی مشکل دارد، حتی یک بخش را با تطبیق بر متن اصلی انگلیسی متوجه شدیم. 0 0 احمد قرائی 1403/4/16 کیمیاگر پائولو کوئیلو 3.8 253 کتاب حاوی معارف بلند انسانی و حتّی ایمانی است که در قالب داستانی به خوبی بیان شده است و افقهای جدیدی را به روی خواننده میگشاید. لایههای مختلفی دارد که میتوان آن را بارها مطالعه کرد و بر رویش مباحثه داشت. همچنین در سنین مختلف از متوسّطه قابل مطالعه هست. 0 1 احمد قرائی 1403/4/8 جاناتان مرغ دریایی 3.6 26 بسیار دقیق و قابل تأمّل است: شناخت خود و قدر و منزلت خود، درک معنای زندگی، حضور در هستیِ یکپارچه و بی نهایت مطلق؛ به صورت ساده و در قالب داستانی دارای نمادهای دقیق روایت شده است. 0 2 احمد قرائی 1403/4/4 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.1 165 کتاب خوب و روان ؛ باورپذیر، مؤثر و تحول ایجاد کننده 0 2