یادداشتهای مرضیه محمدی (7) مرضیه محمدی 1403/3/4 آخر شاهنامه مهدی اخوان ثالث 4.1 5 ای تکیه گاه و پناهِ زیباترین لحظه های پر عصمت و شکوهِ تنهایی و خلوت من! 0 0 مرضیه محمدی 1403/3/4 گریه های امپراتور فاضل نظری 4.3 79 با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر هیچ کس!هیچ کس اینجا به تو مانند نشد... 0 2 مرضیه محمدی 1403/3/3 مسائل کلیدی فلسفه جولیان باگینی 3.0 1 کتابی برای وارسی و ارزیابی دقیق استدلال ها. 0 1 مرضیه محمدی 1403/3/3 زنان پیشرو: داستان هایی برای دختران ایران الهام نظری 4.2 15 این کتاب انگیزه ای است برای تمامی دختران و زنان شجاع و امیدوار.❤️ 0 1 مرضیه محمدی 1403/3/2 چهار میثاق میگل روئیز 3.6 53 وقتی چیزی را به خود می گیرید ، احساس رنجیدگی می کنید و واکنشتان و دفاع از اعتقادات خود و شکل گیری تناقض ها است. از کاه کوه می سازید. کتاب خیلی خوبیه.🥰 0 2 مرضیه محمدی 1403/3/2 هفت مهارت عاطفی برای خوب زیستن آلن دوباتن 4.0 1 جایی در ساحت روان ما یک قاضی نشسته است. قضاوتهای این قاضی کم یا بیش همراه با مهر و شور و اشتیاق است. 0 0 مرضیه محمدی 1403/3/2 پرسیدن مهم تر از پاسخ دادن است: درآمدی بر فلسفه دنیل کلاک 3.8 9 اگر با لشک کولاکوفسکی همصدا شویم که «فیلسوف نه بذر می پاشد ، و نه محصول بر میدارد؛او تنها خاک را زیر و رو می کند و شخم می زند»،و کار فلسفه را ایجاد شک در امور به ظاهر روشن و قابل درک و درگیر شدن با مسئله بدانیم ، آنگاه باید بگوییم که این کتاب براستی**فلسفه** است... از دوست و استاد نازنینم بابت ترجمهٔ این کتاب متشکرم براستی که با این کتاب آموختیم پرسیدن مهم تر از پاسخ دادن است. 0 1