یادداشتهای ریحون خانم:) (9) ریحون خانم:) 1403/5/30 روی شانه های نونا جولی لی 4.7 8 تنها چیزی که میتونم بگم اینکه این کتاب حقش نبود آنقدر ناشناخته باقی بمونه. زیبا ،اموزنده و پر از احساسات متفاوت. میتونستم غم،ناراحتی،خوشحالی ،ترس رو احساس کنم ، و واقعا باهاش زندگی کردم و بسیار زیاد دوسش داشتم. همین! 0 0 ریحون خانم:) 1403/3/25 نسیان جلد 1 جنیفرماری راش 3.8 3 این کتاب تموم شد و به تیکه از قلب من توی صفحات این کتاب گمشده:) این کتاب اصلا شناخته شده نیست و من خیلی خیلی اتفاقی باهاش رو به رو شدم خلاصه اش رو خوندم و خوشم اومد و در نتیجه خریدمش اوایل شروع داستان زیاد جذبم نکرد اما به اواسط که رسید هیجانم برای تموم کردن کتاب بیشتر شد و وقتی که کتاب تموم کردم پر از حس خوب بودم این کتاب ناشناخته واقعا جزو علاقه هام شد:) 2 2 ریحون خانم:) 1403/3/14 هیچوقت دروغ نگو فریدا مک فادن 4.1 104 فقط میتونم بگم عالی بود امکان نداره بتونید پایان داستان رو حدس بزنید!! خانم فریدا مک فادن فوقالعادن! 0 5 ریحون خانم:) 1403/3/14 شگفتی! آر.جی. پالاسیو 4.5 85 تمام مدت از خوندنش لذت بردم و تونستم کاملا با شخصیت ها ارتباط برقرار کنم،کتابی بود که اگه به اعماقش میرسیدی ازش درس های زیادی میگرفتی داستان لذت بخش ،آموزنده و خوبی داشت! 0 0 ریحون خانم:) 1403/3/14 تیمارستان متروک دن پابلوکی 4.1 48 اولش که این کتاب خریدم فکر میکردم ماجراجویی باشه و زیاد چیز های ترسناک و ماوراءالطبیعة نداشته باشه وقتی هم که شروع کردم باز تا یه جایی فکر میکردم ماجراجویی ولی کم کم که رفت جلو تر دیدم داستان اون چیزی که من فکر میکردم نیست واقعا ترسناک و هیجانی بودوالبته حدس هایی هم که زدم همشون اشتباه بود! در کل از این کتاب واقعا خوشم اومد. 0 0 ریحون خانم:) 1403/2/28 مثل بیروت بود زهرا اسعدبلنددوست 4.2 51 قبلا تعریف این کتاب شنیده بودم ولی قصد نداشتم بخرمش توی کتابفروشی جمکران دیدمش و به پیشنهاد دوستم خریدمش و گفتم که هر چه بادا باد وقتی هم که خریدمش قصد داشتم اول جلد اولش(چایت را من شیرین میکنم)رو بخونم ولی از اون جایی که جلد اول نداشتم و طاقت هم نداشتم تا جلد اول برسه پس شروع به خوندنش کردم توی تک تک لحظات هیجان و استرس رو با بند بند وجودم حس کردم یه جاهایی از داستان قلبم تند تند میزد این کتاب واسم یه تجربه جالب جدید و فوق العاده بود:)))))) بسیار بسیار زیاد از خودندش لذت بردم! البته که ممکنه همه از این کتاب خوششون نیاد و بستگی به سلیقون داره و اینم بگم که کتاب بی نقص نبود و شاید یه جاهایی یه سری ایرادات کوچیک داشت ولی در کل من دوسش داشتم! 0 0 ریحون خانم:) 1402/11/22 آپارتمان روباز (رسم عاشق کشی) علی موذنی 2.6 3 خب به نظرم انتهای عجیبی داشت و واسم قابل هضم نبود و خیلی بهتر میتونست باشه و اینکه خیلی ناگهانی نظر امیر راجب بنفشه عوض شد اصلا قابل درک نبود 0 0 ریحون خانم:) 1402/11/22 رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 261 رویای نیمه شب همیشه کتاب مورد علاقه من باقی میمونه عشق زیبای بین یک پسر سنی و دختر شیعه:)) محیط داستان واقعا مجذوبم میکرد . و تو طول داستان حوصلم سر نمیرفت. و روند داستان کند نبود 0 1 ریحون خانم:) 1402/11/22 قلب های نارنجی مینو کریم زاده 4.0 9 این کتاب جزو یکی از بهترین کتاب هایی خوندم و محیط داستان خیلی واسم جذاب بود در کل من که خیلی دوسش داشتم! ولی به نظرم این کتاب اون طوری که باید و شاید بهش توجه نشد. 0 0