یادداشتهای زهرا مهرابی (5) زهرا مهرابی 1404/6/13 معبد زیرزمینی معصومه میرابوطالبی 4.5 96 چقدر قشنگ بود🥲 روند آروم و یکنواختی داشت ولی قشنگ و جذب کننده بود. 0 2 زهرا مهرابی 1404/6/11 سرو بلند گوراب: برگزیده هشتمین جایزه ادبی امیرحسین فردی هادی حکیمیان 3.8 6 برای افرادی مثل من که عاشق قدیم هستن کتاب خوبیه👌🏻 اینجور کتاب ها روح آدم رو میبره به حال و هوای قدیم، تو کوچه باغ ها، لب جوی آب، توی ده و روستا... عاشق شخصیت حسینعلی ام توی این کتاب😂 0 3 زهرا مهرابی 1404/6/6 پلنگ زخمی تقی شجاعی 4.3 27 کتابش فوووووووق العاده بود برای من😃👍🏻 اینو توی راه مشهد خوندم، با اساس ها پشت وانت بودم و تو اون شرایط که از شدت باد نمیتونستم یه سانت کتاب رو جلو و عقب کنم میخوندمش و لذتتتتت میبردم🥲😂🔥 نویسندش واقعا کارش خیلی خوب بود👏🏻💯 0 2 زهرا مهرابی 1404/6/6 اثریا نیما اکبرخانی 3.9 38 خیلی باحال بود. اصلا یه جور دیگه دفاع حرم و جنگ سوریه رو نشون داد، چیزایی رو بیان کرد که کسی جرئت گفتنش رو نداشت. هم به درد مذهبی ها میخوره هم غیر مذهبی ها، اونا هم خوششون میاد از کتاب🥲🤝🏻 0 1 زهرا مهرابی 1404/6/6 نخل و نارنج یامین پور 4.4 214 کتاب فوق العاده ای بود. منتهی متن سنگین و عمیقی داشت که هرکسی متوجه بخش هایی از اون نمیشه 0 0