یادداشتهای تکتم مولائی (8) تکتم مولائی 6 روز پیش برفین و رزالین امیلی وینفیلد مارتین 4.2 11 فقط میتونم بگم اگه نخونین به نفعتونه کتاب داستان جالبی نداره و روند داستان خیییلی کند میگذره و حوصله آدم سر میره باعث میشه تا یه هفته نتونی دست به کتاب بزنی... 0 3 تکتم مولائی 6 روز پیش دختری که به اعماق دریا افتاد اکسی اوه 4.2 9 عاشقشم جز اولین کتاب های عاشقانه ای بود که خوندم و لذت بردم میتونم امتیاز ۵ از ۵ بهش بدم❣️ 0 5 تکتم مولائی 6 روز پیش آنی شرلی در گرین گیبلز جلد 1 لوسی مود مونتگمری 4.6 264 کتاب قشنگیه و عاشق تک تک کلماتشم حتی اگه فیلمش رو هم دیده باشید ازش لذت میبرید نمره من به این کتاب ۴.۸ بیشتر بخاطر سرعت گذر زمان تو کتاب 0 5 تکتم مولائی 1404/7/5 - 05:19 اگر سیرک دست من بود دکتر سوس 4.0 2 کوتاه کمدی من معمولا این نوع کتاب نمیخونم اما اینجور کتاب ها رو دوست دارم و باید بگم که این کتاب رو برای ریدینگ اسلامپ گرفتم و بهم کمک کرد امیدوارم لذت ببرید🌱🪼 0 1 تکتم مولائی 1404/7/4 - 11:13 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 661 کتاب واقعا عالیه این کتاب درمورد زنگی هایه که میتونیم داشته باشیم و واقعا هم زیباست و باعث میشه درکت درمورد مسائل بالا بره🌱 به کسایی که ژانر روانشناسی ماجراجویی دوست دارن پیشنهاد میکنم🥨 0 7 تکتم مولائی 1404/7/3 - 17:46 بازی های میراث جنیفر لین بارنز 4.2 210 کتاب در ژانر معماییه و واقعا کتاب خوبیه من معمولا کم کتاب معمایی نمیخونم اما باید بگم این کتاب با بقیه فرق داره واقعا عالیه... کتاب ۴ جلدیه و قیمت نسبتا مناسبی داره مخصوصا نشریه نون که کتاباش هم کیفیتشون عالیه هم از لحاظ قیمت و ترجمه حرف نداره 0 8 تکتم مولائی 1404/7/1 - 05:10 پادشاه پریان: شاهزاده سنگدل جلد 1 هالی بلک 4.3 141 کتاب عالی بود واقعا و من دوستش داشتم نمره ۴.۵ به این کتاب میدم🌱 بیشتر بخاطر اینکه در طول جلد ها مرتب شخصیت عوض میشد یه بار جود یه بار ترین یه بار کاردن و سورن 0 3 تکتم مولائی 1404/6/30 - 16:50 خوب های بد، بدهای خوب سومان چینانی 4.1 70 میتونم بگم کتاب جذابی بود و برای سنین ۱۳ سال تا ۲۰ یا ۲۵ مناسبیه. سنین بالاتر در صورتی که کتاب های ماجراجویانه و فانتزی دوست داشته باشن ممکنه از این کتاب خوششون بیاد. در طول روند داستان واقعا لذت بخش بود قلم نویسنده کند نبود به اندازه توصیف میکرد. شخصیت پردازی نویسنده عالی بود و باید بگم میتونست بهتر عمل کنه اما با این حال خوب بود و باعث ضعف کتاب نمیشد. و درمورد خود داستان بگم که واقعا جالب بود... این کتاب ۶ جلده دو جلد اول در نشریه پرتقال میتونید تهیه کنید و جلد های بعدی از نگاه آشنا اگه دوست داشته باشید هم میتونید همه رو از نگاه آشنا تهیه کنید. داستان در ۴ فصل اول واقعا روند خوبی داره و در دو فص بعد روند بهتر و شخصیت پردازی زیبا تری داره امیدوارم که نظر من براتون مفید باشه🌱 0 3