یادداشتهای محمد مهدی (5) محمد مهدی 1403/10/11 شب به خیر آقای توفیق علی میرمیرانی ( ابراهیم رها ) 4.0 1 ترکیبی از لذت و هیجان وصف ناشدنی فوتبال به همراه قلم زیبای علی میرمیرانی. ترکیبی بشدت زیبا و لذت بخش. 0 4 محمد مهدی 1403/10/11 آدم خواران ژان تولی 3.9 141 روایتی واقعی و هولناک از آنچه بشر توانایی انجامش را درون خویش دارد و این توانایی را بروز نمی دهد مگر به هنگام جهل و فقر و گرسنگی. 0 1 محمد مهدی 1403/9/30 ماده تاریک بلیک کراوچ 4.0 23 اگر به دنیاهای موازی علاقه دارید اگر فکر میکنید با تصمیمات دیگری زندگی بهتری داشتید بهتون پیشنهاد میکنم این کتاب رو حتما بخونید 0 3 محمد مهدی 1403/9/30 شهری چون آلیس نویل شوت 4.0 1 در یک کلام میتوان گفت رمانی که همه چیز دارد از جنگ و تاریخ تا عشق و مشکلات در زمان گذشته بشدت پیشنهاد میکنم 0 2 محمد مهدی 1403/9/30 مجموعه خون آشام سیامک گلشیری 3.4 3 به عنوان مجموعه ای ایرانی و رمانی در ژانر ترسناک و رازآلود برای قشر نوجوان بشدت زیبا ، گیرا و جذاب بود نه تنها نوجوانان بلکه قشر بزرگسال هم از خواندن این کتاب میتوانند لذت ببرند ۵ جلد که میانگین هر جلد ۱۰۰ صفحه هستند و به اصطلاح خوش خوان هستند هر ۵ جلد 0 2