یادداشتهای 𝐻𝑜𝑠𝑛𝑎♥︎ 𝐵𝑜𝑜𝑘 (7) 𝐻𝑜𝑠𝑛𝑎♥︎ 𝐵𝑜𝑜𝑘 1404/3/12 رولد دال و کارخانه داستان سازی اندرو دانکین 3.9 5 کتاب خوبیه ولی متاسفانه نویسنده یکم داستان رو پیچیده کرده 0 0 𝐻𝑜𝑠𝑛𝑎♥︎ 𝐵𝑜𝑜𝑘 1404/3/5 علی از زبان علی محمد محمدیان 4.7 46 کودکی امام علی به امامت رسیدن امام و بعدش وتا شهادت امام علی در این کتاب نوشته شده 0 0 𝐻𝑜𝑠𝑛𝑎♥︎ 𝐵𝑜𝑜𝑘 1404/3/5 ماجراهای کلاس پرحاشیه محمدحسین حاجی علیان 4.5 21 امروز آقای معلم نمی آید من جایگزین ایشان هستم زنگ اول ما ، زنگ ........هست ، بچه ها هاج و واج مونده بودند که ناگهان زنگ ...... شروع شد 0 1 𝐻𝑜𝑠𝑛𝑎♥︎ 𝐵𝑜𝑜𝑘 1404/2/21 لینالونا کلر ژوبرت 4.2 28 اون کی بود او چی بود کنارحوض بودم که ناگهان...... 0 2 𝐻𝑜𝑠𝑛𝑎♥︎ 𝐵𝑜𝑜𝑘 1404/2/21 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 141 آیا به دنبال چیدن ستارههایی مثل ایران هستید آیا مثل افسانه و سارا میخواهید این کار را انجام دهید خودتان هم میدانید که آخر شکست خوردند پس به دنبال همچین چیزی نباشید اگر میخواین بدونید چه نقشههایی برای ایران کشیده بودند چه کارهایی میخواستن بکنن پس این کتابو بخونین پس خوندنش پشیمون نمیشی بخونش 0 2 𝐻𝑜𝑠𝑛𝑎♥︎ 𝐵𝑜𝑜𝑘 1404/2/20 آقای رئیس جمهور محمدعلی جابری 4.8 9 آقای رئیسی کتابت به دست ما رسیده چه داستانها داری چهها کشیدی چهها کردی،داستانت رو میخونیم ماها از لحظه متولد شدنت تا لحظه شهادتت شما هم دوست دارین خاطرات خیلی جذاب آقای رئیسی رو بدونین پس این کتابو بخونین این کتاب نشون میده که چه جوری به ریاست رسیدن چه جوری شهید شدن و پیامهای ایشان قبل از شهادت چه بوده؟؟❤️ 0 3 𝐻𝑜𝑠𝑛𝑎♥︎ 𝐵𝑜𝑜𝑘 1404/2/20 خانه درختی 52 طبقه اندی گریفیتس 4.3 10 آیا روزی اندی و تری از هم جدا می شوند ؟ جوابش خیر است آیا روزی می شود که این دو ماجراجویی را ترک میکنند بازم جوابش خیر است اگر میخوای بدونی چه ماجراجوییهایی داشتن پس این کتابو بخون 0 1