یادداشتهای راضیه روحانی سروستانی (5) راضیه روحانی سروستانی 1403/6/23 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 243 خاطرات سال اول دانشگاه یه دانشجوی ایرانی با همکلاسی های مختلفش.کتاب قلم زیبایی داره و مطالبش کلیشه ای و خسته کننده نیست! کتاب خوب و روانی بود، توصیه میکنم بخونید. 0 0 راضیه روحانی سروستانی 1403/5/6 آنی شرلی در گرین گیبلز لوسی مود مونتگمری 4.6 154 یک کتاب پر از حس و حال مثبت ...وقتی کتاب رو میخوندم منم مثل آنه سعی میکردم به جزئیات قشنگ محیط اطرافم توجه کنم و از تک تک لحظه های زندگیم لذت ببرم! در کل من این کتاب رو خییلی دوست داشتم :) 0 0 راضیه روحانی سروستانی 1403/5/6 ربه کا دفنی دوموریه 4.0 24 رمان جذابی بود ولی نه به اندازه کتابایی مثه آنه شرلی یا بابالنگ دراز یه قسمت هایی از کتاب واقعا خسته کننده بود 0 0 راضیه روحانی سروستانی 1403/5/6 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 436 سلام این کتاب درباره یه دختره بنام نورا که از زندگیش راضی نیست و طی یه اتفاقایی زندگی های مختلف رو تجربه میکنه آخرش هم میفهمه که زندگی خودش از همه زندگی ها بهتر بوده . خب موضوع کتاب جالبه چون از لحاظ دینی هم شنیدم که میگن خدا شرایط زندگی (مثلا پدر و مادر و شهر و...) که برای هر کی قرار داده بهترین شرایط برای رشدش هست هر چند ازش راضی نباشه، اما بیان کتاب برای من بشدت خسته کننده و تکراری بود و واقعیتش کتاب رو به زور تموم کردم و برام حوصله سر بر بود. 0 0 راضیه روحانی سروستانی 1403/4/21 حسین (ع) از زبان حسین (ع): زندگی و زمانه امام حسین (ع) از زبان ایشان محمد محمدیان 4.4 36 یک کتاب روان و خوب که از کودکی تا شهادت امام حسین (علیه السلام) رو با اتفاق های واقعی از زبان امام حسین علیه السلام روایت میکنن یه جاهایی از کتاب مثه مقتل و روضه بود بدون اینکه از کلمات غلو آمیز و غیرواقعی استفاده بشه در کل پیشنهاد میکنم بخوانین! 0 0