یادداشتهای حسین حقشناس (9) حسین حقشناس 1403/1/25 عصر عاشقی: پای درس وفاداری و ایستادگی یک بانوی ایرانی در مسیر عشق: بر اساس زندگی شهید سرلشکر بدایار بهبودی فرمانده گردان 119 پیاده مکانیزه لشکر 81 زره پوریا ریوندی 3.0 1 یادگار دوران شیرین آموزشی. با خوندن این کتاب و برداشت یک صفحهای ازش یه سفر مشهد از ارتش هدیه گرفتم. کتاب جزئیات خوب و لحظات نابی رو روایت میکنه. از وارد شدن شهید به دانشگاه افسری تا رشادت وی در دوران دفاع مقدس. 0 3 حسین حقشناس 1403/1/6 مهاجر سرزمین آفتاب؛ خاطرات کونیکو یامامورا (سبا بابایی) یگانه مادر شهید ژاپنی در ایران مسعود امیرخانی 4.5 149 روایتی شیرین از ویرانی هیروشیما تا دفاع مقدس مرتبط شدن بیربطترینها با یکدیگر و رقم خوردن سرگذشتی کمنظیر. زندگی خانوم بابایی به عنوان مادر شهید جزو خاصترین روایتهای دفاع مقدسه. نویسنده برای کم شدن حجم کتاب مجبور شده بخشی از اتفاقات رو به سرعت روایت کنه و از جزئیات صرفنظر کرده. نثر کتاب روانه. با شروع داستان مشتاق خواهید شد که تا انتها رو به سرعت بخونید. 0 5 حسین حقشناس 1402/3/19 ادواردو بهزاد دانشگر 3.7 39 میتونست خیلی خیلی بهتر باشه. ظرفیت این شهید و زندگی عجیبش قابلیت زیادی داره. 0 7 حسین حقشناس 1402/3/19 کرونا فریب قرن: کودتای پوزه بند حامد رئیسی 5.0 1 از سری کتابهای ممنوعه که هر کسی باید بخونه. حالا که از کاسبی وحشت فاصله گرفتیم خوبه که کمی از بالا به موضوع نگاه کنیم. حامد رئیسی فردی با سواد و باهوشه که خیلی خوب به مسائل علمی مسلطه. هر کی کتاب رو پیدا نکرد با من ارتباط بگیره تا پیدیاف و حتی نسخه چاپی رو به دستش برسونم. 0 2 حسین حقشناس 1402/3/19 نخل و نارنج یامین پور 4.4 189 یک روایت شیرین از زندگی فردی بزرگوار و مهم در تاریخ تشیع. 0 2 حسین حقشناس 1402/3/19 چگونه کمال گرا نباشیم: روشی جدید برای خودباوری، زندگی بدون ترس و رهایی از کمالگرایی استیون گایز 4.0 41 به صورت بنیادی به مشکل کمالگرایی پرداخته. کمالگرایی محصول زیست مدرن بشره و چارهای جز مبارزه و کنترل کردنش نیست. میتونه انسان رو به طور کامل فلج کنه. با خوندن کتاب و انجام برخی از تمریناتش میتونید نسبت به این مشکل آگاه بشید. آگاهی بخش زیادی از راهحل این مشکله. فقط فکر نکنید با خوندن این کتاب معجزه رخ میده و غول کمالگرایی به یکباره رهاتون میکنه. با گذشت زمان و آگاهانه رفتار کردن به مرور این مشکل کمرنگتر خواهد شد. 0 18 حسین حقشناس 1402/3/15 از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خودنوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 176 خیلی معمولی. 0 2 حسین حقشناس 1402/3/14 تاریخ تحولات سیاسی ایران موسی فقیه حقانی 4.5 20 با خوندن این کتاب به یک دید کلی از تاریخ ایران در صد و خوردهای سال اخیر دست پیدا میکنید. کمی قبل از صفویه تا اوایل پهلوی برای ریز شدن در جزئیات احتیاج به کتابهای مکمل خواهید داشت. علاقهمندان به کتاب صوتی میتونن این کتاب رو در ایرانصدا بشنون. کیفیت خیلی خوبی هم داره. 0 7 حسین حقشناس 1402/3/14 چگونه تغییر کنیم؟ کیتی میلکمن 3.6 10 در میان انبوهی از کتابهای توسعه فردی و خودیاری مثل الماس میدرخشه. کلا نشر ترجمان همیشه سعی داره عمیقتر به مسئله نگاه کنه. برای کسانی که دغدغهی تغییر دارن و حتی بارها در این موضوع شکست خوردن پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونن و به توصیههاش گام به گام عمل کنن. 0 16