یادداشتهای معصومه ناطقی (6) معصومه ناطقی 1404/3/6 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 305 ایوان برایم شخصیت جالبی نیست اما دلم به حالش میسوزد؛ بنظرم او همواره مرده است. 0 0 معصومه ناطقی 1404/3/1 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 113 نویسنده خیلی زود در داستان را برایم باز کرد، فکر کنم از صفحه سوم بود ک مثل ایوان چشم هایم به گره های بقچه مرد تاجیک بود. کتاب روان و خوانش آن یک روزه است. دو سه قسمت از کتاب طعم لذیذی برایم داشت ولی در کل بنظرم یک نگارش معمولی میآید. 0 0 معصومه ناطقی 1403/12/5 هنر معلمی: 120 راهکار مهم در تدریس و کلاس داری جانی یانگ 3.1 4 وقتی در حیطه معلمی ب دنبال کتاب میگشتم، خیلی پیشنهاد شد! اما اغلب راهکار ها منسوخ است. 0 0 معصومه ناطقی 1403/12/1 آخرین فرصت سمیرا اکبری 4.4 28 متن و نگارش کتاب و حتی وصف و احوالات، دلنشینم نبود، اما در جستجوی سرنخ هایی از شخصیت ساخته شدهی شهید علی کسایی، کنجکاوانه ورق میزدم و کلمات را میکاویدم؛ هنوز در ابهام و خیال اینکه چگونه میشود علی ساخت یا علی شد با نفسم چک و چانه میزنم. بگذریم! بخوانید اما سیراب نمیشوید، هنوز میخواهید بدانید. 0 1 معصومه ناطقی 1403/7/21 جوجه های رنگی و بچه های فرنگی: مشکلات پیش روی تربیت در دنیای امروز محسن عباسی ولدی 4.6 16 میتواند یک استارت باشد. 0 0 معصومه ناطقی 1403/5/8 ته کلاس، ردیف آخر، صندلی آخر لوئیس ساکر 4.2 117 امتیاز یک و نیم از پنج! _البته.. خب چرا؟ آیا کتاب روون نبود؟ _بود. آیا توصیفات ب قدر کافی فضا سازی نکرده بود؟ _اتفاقا کرده بود. آیا جریان داستان پر از لحظاتی نبود ک تو رو ب گذشته ببره؟! _آممم، اتفاقا این کارو هم ی کمی انجام داد. قفل شدم، میشه بگی نقدت چیه؟ _آه، غمگین شدم ک برادلی مث بقیه بچهای کلاس یک آدم معمولی شد. ⁉️ آیا از این ب بعد برادلی بابت انجام ندادن تکالیفش، نگران میشود؟ میترسد ک دوستانش را از دست بدهد؟ آیا از این ب بعد باید نگهبان ستاره های طلایی اش باشد؟! 0 0