یادداشتهای مائده فهمیده وحدت (9) مائده فهمیده وحدت 1401/6/1 گردان قاطرچی ها داود امیریان 4.3 73 فقط میتونم بگم اونایی که کمدی میخونن بخونن! 0 13 مائده فهمیده وحدت 1401/6/1 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 174 راستش کلا دو تا کتاب در مورد شهدا خواندم که خیلی تحت تاثیرش قرار گرفتم یکی این کتاب بود دیگری سلام بر ابراهیم! اما چند وقت پیش نقدهایی در موردش شنیدم که میگفتن روایت صورتی از زندگی شهید روایت شده اما درکل کسی که منطقی باشه و الکی احساسی نشه با خواندن این رمان دچار فانتزی های الکی نمیشه! 0 3 مائده فهمیده وحدت 1401/6/1 رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 240 قصه دلدادگی زمینی که منجر به عشق آسمانی میشود 0 9 مائده فهمیده وحدت 1401/6/1 سلام بر ابراهیم: زندگینامه و خاطرات شهید ابراهیم هادی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 186 بی شک در این کتاب و این شهید چیزی نهفته است که الان تصمیم به ساخت و پخش انیمیشنی در رابطه با آن دارند 0 13 مائده فهمیده وحدت 1401/6/1 کشتی پهلو گرفته سیدمهدی شجاعی 4.6 115 داستان آخرین روزهای مادر سادات از زبان نزدیکان ایشان! از حضرت خدیجه گرفته تا فضه 0 6 مائده فهمیده وحدت 1401/5/31 پاییز (1) دیوید مودی 5.0 1 اولین رمانی که خواندم این کتاب بود! با اینکه رمان فضا ی آخرالزمانی دارد بسیار زیبا روایت شده 0 2 مائده فهمیده وحدت 1401/5/30 سقای آب و ادب سیدمهدی شجاعی 4.4 83 راستش با خواندن حرف به حرف این کتاب اشک ریختم و با خواندن هر سطر از اون بیشتر سقای کربلا و مادر بزرگوارشون رو شناختم🥺😢😢 0 12 مائده فهمیده وحدت 1401/5/30 آبشار یخ متیو جی. کربی 4.3 10 کتاب رو به پیشنهاد یک دوست خودم! راستش خودمو تو شخصیت اصلی داستان دیدم! دلم میخواست هیچ وقت تموم نشه! پا به پای خوشحالی های سولیگ خوشحال شدم و پا به پای گریه هاش گریه کردم 0 6 مائده فهمیده وحدت 1401/5/30 بادبادک باز خالد حسینی 4.3 196 داستان عالی داره! به طوری که من خودم با اینکه امتحان ترم داشتم یک هفته تمام نشستم و اینو تموم کردم داستانش با فراز و نشیب های که داره تو رو مجذوب خودش میکنه! واقعا با وجود اوضاع افغانستان نوشتن چنین رمانی معرکه است👍👍👍 0 8