یادداشتهای Faeze Jafarnia (9) Faeze Jafarnia 1402/11/20 جستارهایی در باب عشق آلن دوباتن 3.7 42 ما محتاجیم که دوست داشته شویم، حتی اگر همهچیزمان را از دست بدهیم... 0 18 Faeze Jafarnia 1402/1/17 یک لحظه سوزان ردفرن 4.5 3 فین میلر شانزده ساله تصادف میکند و زندگیاش در یک لحظه به پایان میرسد. او بین دو جهان معلق میماند و با درماندگی شاهد تلاش و تقلای عزیزانش برای بقاست. بازماندگان تصمیمات سختی میگیرند، درگیر غم و پشیمانی میشوند و سعی میکنند قطعات زندگی خود را دوباره کنار هم بچینند. فین در این دنیا میماند و همهچیز را میبیند. پدرش دنبال انتقام است، دوستش شجاعانه حقیقت را میطلبد، خواهرش مشتاق ترک این زندگی است و مادرش همه را نجات میدهد ولی درگیر تصمیماتش میشود. فین باید برود اما چطور میتواند اعضای خانوادهاش را رها کند؟ «یک لحظه» داستان غمانگیزی است که از عشق، مفهوم خانواده و گذر از سختیها میگوید. 0 19 Faeze Jafarnia 1402/1/17 زندانی فریدا مک فادن 3.9 24 سه قانون وجود دارد که خانم بروک سالیوان، پرستار جدید زندانِ مردان با تدابیر شدید امنیتی، باید رعایت کند: ۱) با تمام زندانیها با احترام رفتار کن. ۲) هرگز اطلاعات شخصی خود را با زندانیها در میان نگذار. ۳) هرگز، هرگز و هرگز با زندانیها صمیمی نشو. اما هیچیک از کارکنان زندان نمیدانند که بروک از همان ابتدا، با استخدام شدن در این زندان، مقررات را زیر پا گذاشته است. هیچکس از رابطهی نزدیک او با شِین نلسون، یکی از خطرناکترین و بدنامترین زندانیها، خبر ندارد. هیچکس خبر ندارد که شِین و بروک در دورهی دبیرستان عاشق یکدیگر بودهاند، حالا شین باید باقی عمرش را در زندان سر کند و از همه مهمتر... شین به خاطر شهادت بروک به حبس ابد محکوم شده است. اما شین همهچیز را میداند. و هرگز فراموش نمیکند. 0 25 Faeze Jafarnia 1401/11/11 تهران - 57 (مجموعه ترانه) کاوه آفاق 5.0 1 ایشون از بهترینهاست ❤ 0 10 Faeze Jafarnia 1401/11/11 کوئین: مارش ملکه سیاه برایان می 5.0 1 گروه کوئین به عنوان یک پدیده در موسیقی غرب جایگاه ویژهای دارد و شناخت آثار این گروه، به واقع گذرگاهی است برای هرکس که بخواهد در این مقوله به تحقیق و تفحص بپردازد. 0 2 Faeze Jafarnia 1401/11/10 آسوده گرایی: چگونه بی دردسر به بهترین نتیجه ممکن برسیم گرگ مک کیون 3.7 6 آسودهگرایی دیدگاهی متفاوت به شیوه انجام کارهاست. هدف عقبنشینی از ایدهآلها و انجام کار کمتر نیست، انجام دادن تمام کارهای ضروری به بیدردسرترین شکل ممکن است. با مطالعه این کتاب یاد میگیرید چگونه آسودهترین مسیر ممکن را برای رسیدن به اهداف خود انتخاب کنید. 0 17 Faeze Jafarnia 1401/11/10 پی نوشت: هنوز دوستت دارم سسلیا آهرن 3.6 2 جری و هالی نیمهی گمشدهی هم بودند. از آن زوجهایی که در بهترین و بدترین شرایط زندگی همیشه عاشقانه کنار یکدیگر ایستادند. اما مرگ جری پس از مدتی مبارزه با سرطان این رویای شیرین را ناتمام میگذارد. هالی درحالیکه میکوشد با اندوه از دست دادن همسرش کنار بیاید با نامههایی از جری مواجه میشود که پیش از مرگش برای او نوشته است. نامههایی با پینوشت «یادت باشه دوستت دارم». هالی با کمک این نامهها یکبار دیگر از جری کمک میگیرد تا زندگیاش را سرپا کند. 0 1 Faeze Jafarnia 1401/11/10 آن یکی اینشتین ماری بندیکت 3.9 6 آن یکی اینشتین به زنی شگفتانگیز میپردازد که در صفحات تاریخ، زیر سایهی همسرش آلبرت اینشتین ناپدید شده است. آن یکی اینشتین داستان میتزا ماریچ را روایت میکند، دختری که بر خلاف بقیهی دختران بیست و اندی سالهی جامعهاش به دنبال ازدواج نیست، در دانشگاه زوریخ در کنار بزرگترین فیزیکدانان مرد تاریخ به دنبال پاسخهای بنیادین میگردد. یکی دیگر از دانشجوها، آلبرت اینشتین که دلباختهی او میشود. اما آیا در زندگی بزرگترین فیزیکدان قرن، جا برای نابغهی دیگری هست؟ 0 3 Faeze Jafarnia 1401/11/10 جنگ عاشق ترین دختر دنیاست نوئل سالازار 3.3 1 داستانی از ناگفتههای جنگ جهانی دوم. قهرمانان بلندپرواز «خلبانان زن سرویس نیروی هوایی آمریکا»؛ زنانی که میان برگهای کتاب تاریخ کمتر به آنها پرداخته شده است. آدری کولترن، همیشه عاشق پرواز بود. او هنگام پرواز آموزشی، یکی از شاهدان دست اول حملهی امپراتوری ژاپن به ایالات متحده، از آسمان بود. داستان پیوستن او به خلبانان زن نیروی هوایی آمریکا، اوج گرفتن و پروازش، عشق و دوستیهایش را به قلم نوئل سالازار بخوانید. 0 0