یادداشتهای نِگار🧛🏽♀️ (7) نِگار🧛🏽♀️ 2 روز پیش سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 521 آیدین عزیزم>> کتابی که سرش اشک ریختم، جزو معدود کتابایی که ۵ ستاره براش کمه، حس همزادپنادری و درک ایدین این کتابو برام خاص کرد، دقیقا هیچ ایرادی نمیشه گرفت، بارها و بارها میتونم بخونمش. 0 2 نِگار🧛🏽♀️ 1404/6/9 - 16:32 پنج قدم فاصله ریچل لیپینکات 4.3 167 من با این کتاب زندگی کردم، با جرعت میتونم بگم جزو بهترین کتابایی بود که خوندم، غم انگیز ولی قشنگ:) 0 11 نِگار🧛🏽♀️ 1404/6/6 - 19:56 بیگانه آلبر کامو 3.7 2 ظاهرا این کتاب باعث مرگ چند نفر شده *حق داشتن. ولی خب بنظرم کتاب کتاب خوبی بود، قطعا قلم کامو غم خاصی داره، و این غم خیلی دلنشین بود برام، خلاصه ۵ ستاره کمه براش. 0 5 نِگار🧛🏽♀️ 1404/6/2 - 18:20 خاطرات یک قاتل یونگ-ها کیم 3.9 6 یکی از بهترین کتابهایی که خوندم، واقعا ارزش خوندن داره، پایان غیر منتظره ای داشت و واقعا عالی بود :) 0 6 نِگار🧛🏽♀️ 1404/5/24 - 19:35 قلعه حیوانات جورج اورول 4.3 422 قطعا هرکسی باید یکبار این شاهکار رو بخونه، واقعا ارزش خوندن داره، طوریکه بعدش به فکر فرو میرید. از دستش ندید. 0 4 نِگار🧛🏽♀️ 1404/5/20 - 20:38 فابل جلد 1 آدرین یانگ 4.2 146 اولای کتاب چیزی متوجه نمیشدم، ولی از یه جایی به بعد نتونستم کتاب رو بزارم زمین. خودم زیاد دریا و آب رو دوست ندارم ولی این کتاب واقعا جذاب بود. وایب کتاب غیرقابل توصیف بود. بی صبرانه منتظرم جلد دو رو بخونم. 0 5 نِگار🧛🏽♀️ 1404/5/12 - 18:43 بازی های پیچیده آنا هوانگ 2.3 2 ورژن بدون سانسور رو خوندم ، و صحنه هاش بیشتر از جلد اول بود ، بنظرم این عاشقانه ها آبکی هستن ، بنظرم اگه صحنه ها یکم کمتر بود واقعا میتونست خیلی قشنگ تر و جالب تر بشه ، از یه جایی به بعد هم ریدینگ اسلامپ شدم و تا مدتی نتونستم کتاب عاشقانه بخونم ، اگه با صحنه های زیاد تو کتاب مشکلی ندارید کتاب خوبیه. 0 2