یادداشتهای ستاره میرزایی (4) ستاره میرزایی 1402/7/13 هر دو در نهایت میمیرند آدام سیلورا 4.1 299 یکی از بهترین کتابایی که خوندم بدون شک این کتاب بوده، از اسم کتاب مشخصه چه اتفاقی قراره بیفته، یه جورایی هممون میدونیم آخرش چی میشه ولی به قدری جذابه که تا آخر میخونیمش. کل کتاب ماجرای 1 روز رو میگه، یا بهتره بگم کمتر از 24 ساعت(ساعت دقیقشو نمیگم چون داستان لو میره) اما جزء به جزء این روز جذابه، تمام داستان رو با ترس از مرگ شخصیت ها و در عین حال عشق به زندگی میخوندم و واقعا لذت بردم. این کتاب منو یاد حدیث حضرت علی(ع) انداخت که فرمودن:(برای دنیایت چنان باش که گویی جاویدان خواهی ماند و برای آخرتت چنان باش که گویی فردا می میری.) 0 47 ستاره میرزایی 1402/7/12 هری پاتر و سنگ جادو جلد 1 جی. کی. رولینگ 4.6 193 کتاب قشنگی بود، چندین سال پیش برای اولین بار فیلم های این مجموعه رو دیده بودم و حدود یک سال پیش دوباره دیدم، با اینکه تکراری بود حسابی چسبید و خیلی جاهاش با فیلم متفاوت بود که اگه بخوام بگم هم طولانی میشه هم اسپویل(معادل فارسی اسپویل رو نمیدونم اگه کسی میدونه بهم بگه). فقط اینو بگم که پروفسور دامبلدور ابهت فیلمو نداشت و بیشتر یه آدم خل و چل بود ولی من که دوسش داشتم😁 بخونید و کیف کنید و فکر نکنید چون تکراریه قراره حوصلتون سر بره✨ 3 15 ستاره میرزایی 1402/7/12 کوری ژوزه ساراماگو 4.0 173 این کتاب رو نمیتونم راحت توصیف کنم، کتابی بود که شدیدا با روح و روانم بازی کرد، با اینکه داشت درمورد چیزای پیش پا افتاده حرف میزد ولی از اونجایی که ایده خیلی قوی ای داشت همه چیز یه جور دیگه به نظر میومد. هیچوقت فکر نمیکردم دیدن انقد مهم باشه، منظورم از دیدن فقط نگاه کردن با چشم نیست بلکه بینایی و بصیرت داشتنه. این کتاب خیلی خوب تونست با گفتن از ضد ارزش ها، ارزش ها رو به چشم بیاره. 0 20 ستاره میرزایی 1402/7/5 کتاب بازها جلد 1 جنیفرچمبلیس برتمن 4.3 32 به عنوان رمان نوجوان کتاب فوق العاده ای بود، طرحی که توی کتاب برای بازی داده بود عالی بود و همیشه دلم میخواد این بازی تو ایران باشه که بتونم بازی کنم 0 12