یادداشتهای زهرا کاکهجانی (9) زهرا کاکهجانی 1404/1/14 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 165 کتاب الغارات برای دوران حکومت امام علی(علیهالسلام) هست. توضیح و توصیف کارگزاران و دستیاران حضرت برای حکوت داری هست. کارگزارانی که یا خیلی خوب بودن و در رکاب امام به شهادت رسیدند و یا کارگزارانی که به امام خیانت کردند و برای منافع شخصی خودشون به نزد معاویه رفتن . با این کتاب ساعت ها میتوان اشک ریخت و برای مظلومیت امام جان داد؛ چرا که حضرت امیرالمؤمنین خیلیی تنها بودن. البته نکته مثبت کتاب اینجاست که به تو یادآوری میکند که تو الان کجای کار ایستاده ای و اگر زمان امام بودی چه میکردی...... در رکاب امام میماندی و به شهادت میرسیدی یا نه به خاطر منافع شخصی پشت امام را خالی میکردی ؟! 1 22 زهرا کاکهجانی 1403/6/1 پسران دوزخ: فرزندان قابیل مجید پورولی کلشتری 3.8 14 عنوان کتاب با موضوع کتاب چندان همخوانی نداشت. متن کتاب روان بود ولی جا داشت خیلی بهتر نوشته میشد. نکته قابل توجه این بود که براي گفته ها سند وجود داشت و منبع معرفی شده بود. 0 25 زهرا کاکهجانی 1402/4/8 اپلای نرجس شکوریان فرد 3.4 18 کتاب اپلای رو به خاطر رشته دانشگاهی خودم و اینکه اساتید از اولین جلسات ترم یک شروع کردن به آماده کردن دانشجو ها برای اپلای و اینکه در خارج از کشور بهتر میشه درخشید و میشه خیلی راحت از امکانات استفاده کرد که همین باعث شد من مردد بشم بین اینکه ادامه تحصیلات در ایران باشه یا دانشگاه های برتر خارج از کشور که این کتاب باعث شد دید بهتری نسبت به موضوع اپلای پیدا کنم و مصمم بشم به اینکه برای کشورم تلاش کنم و باعث پیشرفتش بشم. تلاش میثم و دوستاش برای اینکه بتونن تو ایران درس بخونن و کارآفرینی کنن و به تولید برسن و در بعضی مسائل به خودکفایی برسیم واقعا قابل ستایش و دوست داشتنی بود. انتظار داستان قوی تر رو داشتم و اینکه به مسائل بیشتری پرداخته بشه ولی در همین حد هم خیلی خوب بود. هیچ جا کشور و وطن آدم نمیشه و نباید ذهن و فکر و استعداد و تلاش رو برای افراد خارجی و پیشرفت اون کشورها به کار برد میشه تو ایران موند و از استعداد ها برای پیشرفت و خودکفایی کشور استفاده کرد. قطعا کشورهای پیشرفته از ابتدا اینجور نبوده و اونا هم با تلاش و کوشش به اینجا رسیدن. پس میشه تو ایران موند و بهترین خود شد. به امید روزی که جوونامون به فکر پیشرفت و خودکفایی کشورشون باشن و براش تلاش کنن و قدم بردارن. 5 55 زهرا کاکهجانی 1402/3/31 ناتا زهرا باقری 4.3 27 ناتا کتابی ست روایت دخترکی از دیار آفریقا که در مدینه برده میشود و درد و رنج بردگی را تحمل میکند تا اینکه پیامبر جدیدی با دین جدید در مدینه ظهور میکند و زندگی دخترک متحول میشود. با ناتا میتوان به ۱۴۰۰ سال قبل رفت و در کوچه های مدینه قدم زد از کنار مسجدالنبی رد و شد و جلوی خانهی حضرت علی(علیهالسلام) و حضرت فاطمه(علیهاالسلام) لحظهای درنگ کرد و به صدای حسنین(علیهالسلام) گوش سپرد. میتوان صدای اذان بلال را از منارههای مسجد شنید و پای منبر رسول خدا(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) درس دین آموخت. میتوان به حج رفت و دور خانه خدا طواف کرد و در غدیرخم شاهد بیعت زنان و مردان با حضرت علی(علیهالسلام) بود. 0 30 زهرا کاکهجانی 1402/3/31 حنانه شو ...: داستان های از زبان اشیاء درباره پیامبر (ص) رقیه بابایی 4.4 13 کتاب به توضیح معجزات و اتفاقاتی که توسط پیامبر صورت گرفته از زبان اشیا میپردازد. کتابی بس لطیف که به زیبایی نگارش شده و متنی روان و حال و هوای خوبی دارد. با این کتاب گاه به درون کعبه میروی... گاه در بیابان های اطراف مکه قدم میزنی... گاه به آسمان و معجزهاش نگاه میکنی... گاه غرق نگاه به خانه رسول خدا میشوی... گاه صدای مناجات و گریه های پیامبر را میشنوی... 0 14 زهرا کاکهجانی 1402/3/28 فصل فیروزه محبوبه زارع 3.5 26 سيندخت دختر آتش پرستی که به دنبال عشق خود میگردد و در این راه با افرادی همسفر میشود که آنها قدم به قدم مهر حضرت معصومه(سلاماللهعلیها) و امام رضا(علیهالسلام) را به دل او میاندازند و در آخر این دختر آتش پرست عشق حقیقی را میابد. 0 10 زهرا کاکهجانی 1401/9/30 مثل بیروت بود زهرا اسعدبلنددوست 4.2 54 کتاب حال و هوای یک خانواده نظامی را داشت که با دسیسه دشمن و به زانو درآوردن پدر خانواده که سردار سپاه است آبروی او و دخترش را نشانه گرفتند. باید برای عقایدت گاه از آبرویت مایه بگذاری و این یعنی همان پا روی 'منیت' گذاشتن و بدانی که قطعا نزد پروردگار بی پاداش نخواهد ماند. 0 20 زهرا کاکهجانی 1401/9/30 گمشده در غبار فاطمه استکی 3.6 8 کتاب حال و هوای دانشگاه و تشکل ها و انتخابات سال ۸۸ را دارد. کشش داستان زیاد بود و هنرمندانه نوشته شده بود. خواندن این کتاب را به دختران دانشجو پیشنهاد میکنم. 0 18 زهرا کاکهجانی 1401/8/20 دعوا سر اولویت است: با تاکید بر واقعه عاشورا و جلوه هایی از کربلا سیدعلی اصغر علوی 4.4 7 همواره دعوا سر اولویت است و کسانی به حسین خواهند رسید که اولویتشان حسین باشد. حسین زمانه خویش را بشناسیم... به راستی اولویت زندگی ما چیست؟ 1 20