یادداشتهای خانم موفرفری:)) (6) خانم موفرفری:)) 5 روز پیش در قفل شده فریدا مک فادن 3.9 46 خیلی کتاب خفنی بود. یه روزه تمومش کردم.با اینکه قلم فریدا مک فادن رو میشناختم و میدونستم گمراهم میکنه ولی باز نتونستم به درستی قاتل رو تشخیص بدم.دیوانه کننده بود و در طول کتاب به یک کتابخون روانی تبدیل شدم:) 0 0 خانم موفرفری:)) 5 روز پیش هر دو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 201 فکر کنم اگه برای مشکلات خودمم اینقد گریه می کردم و ناراحت میشدم زندگیم الان بهتر بود 0 0 خانم موفرفری:)) 5 روز پیش تنها بازمانده رایلی سیجر 3.6 7 بنظرم خیلی طولانی و پیچ در پیچ بود ولی درکل بد نبود و آخرش دهنت از تعجب باز می موند. 0 0 خانم موفرفری:)) 5 روز پیش مایکل وی: زندانی سلول 25 جلد 1 ریچارد پل اونز 4.6 24 خیلی دوسش داشتم تینیجری بود و داستان جالبی داشت 0 0 خانم موفرفری:)) 5 روز پیش پری دریایی کیارا کس 3.9 14 کتاب خییییلی زیبایی بود و قلبم رو اکلیلی کرد:) 0 0 خانم موفرفری:)) 5 روز پیش قصه های همیشگی؛ طلسم آرزو کریس کالفر 4.4 33 کتاب خیلی زیبایی بود.ازش لذت بردم.در طول خوندنش انگار داشتم یکی از کارتونای دیزنی رو تماشا میکردم. 0 0