یادداشتهای نیروانا رضایی (3) نیروانا رضایی 9 ساعت پیش جز از کل استیو تولتز 4.1 208 چیزی که نمی فهمیدم این بود که مردم تفکر نمیکنن، تکرار میکنن. تحلیل نمیکنن،نشخوار میکنن.هضم نمیکنن،کپی میکنن . 0 0 نیروانا رضایی 2 روز پیش جین ایر جلد 2 شارلوت برونته 4.2 172 برایم عجیب بود که جین چه صراحت و شجاعتی داشت ، چه شبهای سختی را گذرانده، چه تاریکی های ژرفی را تحمل کرده ! قلم شارلوت برونته بسیار زیبا است و فضاسازی عالی ای دارد و جاهایی به سبک گوتیک است . درآن(جلد۱) جاهایی صحبت از برابری زن و مرد شده و به گونه ای از اوضاع زنان در آن دوره نام برده که درحال حاضر نیز در جامعه حاکم است ، ای کاش روزی همه بدانند ما برابریم! آن موقع شاید آینده برایمان گونه ای دیگر رقم بخورد . بدون شک از بهترین کلاسیک هایی بود که خواندم. پیشنهادم؟ توصیه میکنم بخوانید .لذت ببرید و بخوانید 0 0 نیروانا رضایی 1404/4/9 اوضاع خیلی خراب است! کتابی درباره ی امید مارک منسون 3.9 20 کتابی بود که به من آموخت که باید در این جامعه چه چیزی را با چشم عقل ببینم. ذهنم رو شفاف و روشن کرد و فهمیدم باید هرچیزی رو در این دوران ارزش تلقی نکنم و فرهنگ و عقایدی که کورکورانه فقط پذیرفتمش و انجام ش میدم رو تحلیل کنم و با اراده و فکر و میل خودم اونهارو انجام بدم . و همچنین اطلاعات زیادی عایدم شد . 0 0