یادداشتهای بی تا سادات (121) بی تا سادات 3 روز پیش تاج طلا (راهنمای بلوغ دختران) سمیه سادات لوح موسوی 3.5 3 کتاب خوبی بود ولی برای سن نوجوانی متن بسیار سنگینی داشت 0 0 بی تا سادات 3 روز پیش دنیای معرکه ی تام گیتس جلد 1 لیز پیشون 3.8 21 بامزه، خنده دار و ماجراجویانه 0 0 بی تا سادات 3 روز پیش ادواردو بهزاد دانشگر 4.2 9 کتابی درباره ی داشتن و نخواستن انتخاب کردن بهترین راه و رسیدن به مقصد... 0 0 بی تا سادات 3 روز پیش زمانی که هم خانه ی داوینچی بودم محمدرضا مرزوقی 4.1 8 نکته ای که این کتاب رو زیبا کرده این هست که مثل حرف نوجوان های امروزی هست و نکته های بسیار ریزی رو می گه 0 0 بی تا سادات 3 روز پیش رابین هود و بقیه ی دزدها و پلیس ها برندلینگ رودورز 4.7 2 قشنگ بود و با طنز یاد میداد (مثل بعضی کتاب های قطور نبود و در عین کوتاهی مطالب مهمی داشت) 0 0 بی تا سادات 3 روز پیش رفیق... دقیقه نودی نباش! منظم باش پاملا اسپلند 4.3 2 قشنگ و بامزه بود فقط ای کاش نکات رو ریز تر برسی کرده بود 0 0 بی تا سادات 3 روز پیش چه وضعیه بابا! جیمز پاترسون 4.1 4 خیلی بامزه و باحاله و توش پر از خرابکاریه 0 0 بی تا سادات 3 روز پیش آزمایش های شلم شوربا با مواد خوراکی نیک آرنولد 5.0 1 عالی،بامزه و جنجالی همین سه کلمه بسه تا عشق های آزمایش (مثل من) بخوننش 0 3 بی تا سادات 1404/3/4 پینمای از چیزی نمیترسیدم مسعود آذرباد 4.7 18 واقعا زیبا بود و باعث می شد آدم جذبش بشه 0 0 بی تا سادات 1404/3/3 خاطرات یک بچه ی چلمن جف کینی 4.2 16 قشنگه و مشتاقانه منتظر جلد دومم! 0 1 بی تا سادات 1404/3/3 دو تا خفن مک بارنت 4.3 17 زیبا .خفن.جاودان کتابی که به بعضی آدم ها (که مثل نایلز توی مدرسه هستن) می گه : دنیا دو روزه! خفن و خرابکار باشید 0 1 بی تا سادات 1404/3/3 چهار سابقه دار: حمله ی گامبی ها جلد 4 آرون بلیبی 4.1 5 کتابی که سابقه دار ها (که تصمیم گرفته اند خوب شوند) باید باید بخوانند 0 1 بی تا سادات 1404/3/3 جنگی که نجاتم داد کیمبرلی بروبیکر برادلی 4.3 106 کتابی که به خواندش فکر کردن برای خواندنش برنامه ریزی کردم و بالاخره خواندمش... کتابی قشنگ درباره دو جنگ که یکی از آنها زندگی آدا را نجات می دهد کتابی مرموز با قهرمانی به نام آدا!!! تقدیم به تمام دختران و پسران شجاع جهان 0 1 بی تا سادات 1404/2/30 باغ کیانوش علیاصغر عزتیپاک 3.6 19 کتابی که هم باحال بود و در عین حال از دوره ی جنگ تحمیلی روایت می کرد واقعا دوسش داشتم 0 0 بی تا سادات 1404/2/30 آخرین نفر باید گوزن را ببوسد! آلیس پانترمولر 4.3 1 خیلی خیلی قشنگ و خنده دار !!!! کتابی که به همه ی نوجوان ها سفارشش می کنم 0 0 بی تا سادات 1404/2/30 آخرین خرس هانا گلد 4.4 4 واقعا دوست داشتنی بود و آدم رو سرگرم می کرد خیلی تخیلی بود ولی خوبی هاش بیشتر بود 0 0 بی تا سادات 1404/1/21 دری فانتاسماگوری ابی هنلن 4.2 18 خیلی قشنگ بود و به نظرم اگه تو سن ۱۰ تا ۱۲ سال بخونی انگار توی دنیای بچگی سفر می کنی و من واقعا ازش خیلی لذت بردم 0 0 بی تا سادات 1404/1/21 شیطان کش جلد 2 کویوهارو گوتوگه 4.2 2 به عنوان اولین کتاب انیمه ای که خوندم خیلی خوب بود با اینکه همیشه فکر می کردم کتاب انیمه ای اصلا قشنگ نیست اما کتاب خوبی بود 0 0 بی تا سادات 1404/1/21 سیاوش آتوسا صالحی 4.0 3 چیزی که این مجموعه رو جالب می کنه اینه داستان های شاهنامه رو خیلی جامع و کامل توضیح می ده و باعث می شه انسان با داستان ارتباط بگیره نقاشی ها ی زیبای کتاب هم اون رو خیلی عالی می کنه عاشق داستان سیاوش شدم 0 0 بی تا سادات 1403/12/26 و باز هم سفر ناصر یوسفی 4.1 19 کتابی که من واقعا به نویسندش آفرین می گم خیلی زیاد این کتاب رو دوست داشتم و با خوندنش احساس کردم به یک دنیای دیگه وارد شدم بسیار بسیار فلسفی و پر از زیبایی 0 2