یادداشتهای لونایِروانی (3) لونایِروانی دیروز عشق پیچیده آنا هوانگ 3.4 33 توی یک جمله بخوام بگم پشیمونم از خوندنش بیشتر شبیه رمانای تلگرامی عاشقانه و آبکی بود تا یه داستان قوی 🤣 در عجبم که چجوری بعضیا آنا هوانگ رو برتر از بقیه نویسندگان عاشقانه میدونن 🤷🏻♀️ 2 3 لونایِروانی 3 روز پیش Haunting Adeline 2.5 24 هانتینگ ادلاین؟بیشتر شبیه هانتینگِ مغز خوانندهست😂 نویسنده با کمال خونسردی تجاوز بیماری روانی و روابط مریض رو گذاشته وسط و گفته بفرما اینم عشق شخصیت اصلی و عشقش انقدر غیرعادی بودن که آدم شک میکنه تو کدوم سیاره زندگی میکنن نویسنده تجاوز بیماری روانی و رابطهای مسموم رو با بیخیالی کامل عادیسازی کرده انگار که قراره ما براش هورا بکشیم و عجیبتر از همه اینکه بعضیا واقعاً ازش لذت بردن 🤣به نظرم اگه این اتفاقات تو دنیای واقعی سرشون بیاد همون روز اول پشیمون میشن ولی خب پشت صفحه کتاب همهچی رویا و فانتزی میشه حتی اگه مریض و ترسناک باشه در نهایت وقت و انرژی خودتون و سرش هدر ندین 5 22 لونایِروانی 4 روز پیش دختری که رهایش کردی جوجو مویز 3.6 86 دختری که رهایش کردی. واقعا کتاب جالبی بود و میتونم بگم یکی از بهترین کتابایی که خوندم بود روندش خوب بود و ترجمه هم روون بود 0 5