یادداشت سنا

1404/5/21

"آدم مثل یک کتاب است؛تاآخرین صفحه اش نمی‌دانی پایان کارش چطور رقم بخورد. در غیر این صورت ارزش خواندن ندارد.."

ما داستان یک پادآرمانشهری توسط یوگنی زامیاتین نوشته شده است و مثل اینکه نویسنده هایی که خودشون هم کتاب‌هایی در این ژانر دارن مثل اورول و هاکسلی از این کتاب الهام گرفتن.
ما کتابی بسيار عجیبی هست هرچند تا اینجا که از کتاب‌هایی در ژانر پادآرمانشهری خوندم و متوجه شدم.آینده ای بسیار دور رو ترسیم میکنه،آینده ای که راه فراری نداره و تمام سعادت و آزادی انسان رو ازش میگیره. واین خیلی ترسناکه و در عین حال دردناکه.
در این کتاب نویسنده دنیای را ترسیم می‌کند که مردم اسم ندارند و تنها یک عدد هستن و حتی دیوارها شیشه ای هستن که همیشه چشم هایی هستن که بهت نگاه میکنن دست از خطا نکنی.

راوی، مهندسی به نام D-503، در ابتدا مطیع و وفادار به این نظام است و روی ساخت فضاپیمایی برای گسترش «نظم کامل» به سیارات دیگر کار می‌کند.اما با آشنایی با زنی به نام I-330، با عشق، شورش و افکار ممنوعه روبه‌رو می‌شود. این رابطه او را درگیر تردید میان وفاداری به دولت و تمایل به آزادی می‌کند.

از اون‌جا که من از ریاضی بدم میاد و از هرچه عدد متنفرم پس از این کتاب هم زیاد خوشم نمیاد.

Afagh

Afagh

1404/5/22

این کتاب من رو یاد کتاب هوشمندان سیاره ی اوراک انداخت ، در  سیاره ی اوراک هم  اوضاع همین شکله و بعد شخصیتی به نام انلیل با دختری به نام صبا که از زمین  آمده آشنا میشه و تصمیمای عجیبی میگیره و  با کار هاش پاتسی اعظم  و دیگر  هوشمندان رو متعجب می‌کنه‌✨💓

1404/5/22

چه جالب این کتاب مدت‌ها دوست دارم بخونمش