یادداشت نرجس اصغری
اولین کتابی بود که در مورد کمال گرایی خوندم، فلذا نمیدونم بهترین کتاب در این زمینه هست یانه. به عنوان کسی که هر روز به شدت با کمال گرایی دست و پنجه نرم میکنم، باید بگم این کتاب همون چیزی بود که انتظار داشتم. اول کمال گرایی و مصداق هاش رو براتون ملموس میکنه، طوری که با خودتون میگین "وای دقیقا منو میگه" و بعد میره دنبال راه حل. برخلاف خیلی از کتاب های خودیاری، راه حل هایی که ارائه داد تقریبا کاربردی و قابل اجرا بود و صرفا به چند تا حرف قشنگ تئوری بسنده نکرده بود و این خیلی خوب و مفید بود. ✅جمع بندی آخر کتاب خیلی خوب بود. ✅ بعضی بخش ها توضیحات بیش از حد بود و میتونست خلاصه تر باشه. ✅بعضی مطالب چند بار تکرار میشد که به نظرم لزومی به یادآوری نداشت. ✅فکر کنم از معدود کتاب هایی بود که زیاد هایلایت کرده بودم نکات مهم اش رو👌 -شما هم کمال گرایی رو یک عیب میدونین، ولی مخفیانه بهش افتخار میکنین؟ - جمله "من کمالگرا هستم" رو به عنوان یک پاسخ مورد علاقه به پرسش نفرت انگیز "بزرگترین نقطه ضعفت چیه؟" استفاده میکنین؟ پس این کتاب برای شماست. (برشی از کتاب)
الان به یه تعبیری از حیا برخوردم، جالب بود و یاد همین بحث کمالگرایی افتادم... ببین: «حفظ نفس از ضعف و نقص و دوری آن از عیب و پلیدی و سوء را گویند.»
نرجس اصغری