یادداشت نرجس اصغری
1404/1/13
اولین کتابی بود که در مورد کمال گرایی خوندم، فلذا نمیدونم بهترین کتاب در این زمینه هست یانه. به عنوان کسی که هر روز به شدت با کمال گرایی دست و پنجه نرم میکنم، باید بگم این کتاب همون چیزی بود که انتظار داشتم. اول کمال گرایی و مصداق هاش رو براتون ملموس میکنه، طوری که با خودتون میگین "وای دقیقا منو میگه" و بعد میره دنبال راه حل. برخلاف خیلی از کتاب های خودیاری، راه حل هایی که ارائه داد تقریبا کاربردی و قابل اجرا بود و صرفا به چند تا حرف قشنگ تئوری بسنده نکرده بود و این خیلی خوب و مفید بود. ✅جمع بندی آخر کتاب خیلی خوب بود. ✅ بعضی بخش ها توضیحات بیش از حد بود و میتونست خلاصه تر باشه. ✅بعضی مطالب چند بار تکرار میشد که به نظرم لزومی به یادآوری نداشت. ✅فکر کنم از معدود کتاب هایی بود که زیاد هایلایت کرده بودم نکات مهم اش رو👌 -شما هم کمال گرایی رو یک عیب میدونین، ولی مخفیانه بهش افتخار میکنین؟ - جمله "من کمالگرا هستم" رو به عنوان یک پاسخ مورد علاقه به پرسش نفرت انگیز "بزرگترین نقطه ضعفت چیه؟" استفاده میکنین؟ پس این کتاب برای شماست. (برشی از کتاب)
1404/1/14
الان به یه تعبیری از حیا برخوردم، جالب بود و یاد همین بحث کمالگرایی افتادم... ببین: «حفظ نفس از ضعف و نقص و دوری آن از عیب و پلیدی و سوء را گویند.»
نرجس اصغری
1404/1/14