یادداشت Satoru

1403/12/3

دلتنگی در
        دلتنگی در فروشگاه اچ مارت کتابی بود که بخاطر جونگکوک دوست داشتم بخونمش و موقعی که فهمیده بودم دوا لیپا هم معرفیش کرده بیشتر برام جالب شد
✨نویسنده به عنوان خواننده‌ای که کتاب نوشته بنظرم خوب عمل کرده شاید گاهی اوقات زیاد توصیف کرده بود اما حتی گاهی نویسنده‌های حرفه‌ای هم اینطور عمل می‌کنن میشل که دیگه حتی واقعا نویسنده هم نیست
✨یک نکته‌ای وجود داره که بنظرم اومد بخاطر خواننده بودنشم می‌تونه باشه اونم اینکه خیلی خوب احساسات در کتاب توصیف کرده بود و واقعا قابل لمس بودن و نکته مثبت و مورد علاقم ازش این بود
و همچنین اگه بخوام درمورد داستانش بگم، من واقعا مفهوم دوست داشتن، ازدواج و زندگی مشترک که در کتاب به تصویر کشیده شده بود رو دوست داشتم و همینطور به تصویر کشیدن رابطه متلاطم مادر و فرزندش و فداکاری‌هایی که صورت میگیره
✨با خوندن این کتاب شما غمگین می‌شید و به فکر فرو می‌رید، احتمالا به روابط خودتون با خانوادتون فکر می‌کنید؛ مخصوصا با مادرتون
داستانی که شما میخونید روایت ذره ذره از دست دادن و سوگه، شما در این کتاب همراه بودن خانواده و دوستان رو می‌بینید و اینکه چقدر این همراهی ارزشمنده
✨بخش مورد علاقه دیگرم از کتاب، پیتر بود واقعا پارتنر و همسر خوبی بود و درک بالایی داشت. چنین افرادی کم پیدا میشن واقعا...
در مورد پایان هم پایانش خوب بود نشون داد که اون در عین غم سرپا بشه
✨ولی فقط بنظرم کتاب به یه سخن نویسنده هر چند کوتاه نیاز داشت و بنظرم یهویی تموم شد وقتی آخرشو خوندم؛ یهویی هم نمیشه گفت واقعا ولی چنین چیزی بنظرم خوب میشد اگه بود
✨کتاب ترجمه خوب و قابل قبولی هم داشت و می‌تونید از انتشارات دانش آفرین تهیه کنید.

1403/12/4

اره درمورد پایانش خود منم شوک شدم،اینجوری بودم کاش خود میشل یه نکته ای و حرفی اضافه میکرد.

واقعا نیاز بود
صفحه آخر اینجوری شدم که تموم شد ؟
ولی خب بازم روند کتاب در حدی خوب بود که میتونیم از این بگذریم...

موافقم باهات
@magic_of_words

خوب نوشتی عزیزم، واقعا رابطه فرزند و مادر درگیر می کرد و جنبه های جالبی به نمایش گذاشت،طوریکه من خودم به شخصه دوست دارم برای خودم همچین چیزی بنویسم و هرموقع دلتنگ مادر شدم بخونم
راجب پایان منم موافقم جمع بندی بهتری میتونست باشه
و پیتر واقعا پارتنر خوبی بود، در زندگی همه چه زن چه مرد ایکاش همچین همراهی پیدا شه🤲🏻

1403/12/13

واقعا