یادداشت روشنا

1403/5/13

کتاب اول:
        کتاب اول: نام باد، جلد اول
بعد از هری پاتر که خیلی وقت پیش خونده بودمش، اولین داستان فانتزی‌ای بود که خوندم و خیلی دوستش داشتم 🥲
داستان با یک مهمانخانه و اتفاقاتی شروع میشه که اصلاً ازش سر در نمیارید. ظاهراً مهمانخانه‌دار فرد مهم و عجیبیه که اسمش کوئوته. یک روز، وقایع‌نگاری گذرش به کوئوت میخوره و ازش میخواد داستانش رو بگه. کوئوت هم شروع میکنه به تعریف کردن داستان زندگیش. وقایع این جلد، شرح کودکی کوئوت بود.
با این که معمولاً جلدهای اول، صرف دنیاسازی و شخصیت‌سازی میشن و با وجود فضای بسیار آرام کتاب؛ خیلی در داستان غرق شدم و با شوق کتاب رو می‌خوندم و دوست داشتم بدونم چی میشه.
لانری، چرا این طوری شدی آخه؟ 🥲💔
مطمئنم یه سری ریزه‌کاری‌هایی در داستان هست که الان متوجهش نشدم و بعد از تموم شدن مجموعه میتونم بفهمم چی شد.
راتفوس، خدا نکشتت، چرا کتاب آخر مجموعه رو نمیدی؟ 😭 از الان داغدار این موضوعم. 😔
پ.ن: ترجمه‌ی نشر بهنام خیلی بهتر و نزدیک به متن اصلیه.

من هی دارم مقاومت می‌کنم نخونم که جلد سومش هم بیاد، مشکلی با صبر کردن بین جلدها ندارم، مشکلم نداشتن اعتماد به نویسنده‌ست، اینکه آخرش کلا بیخیالش بشه 😂

1403/5/13

هعی، منم همش به این فکر می‌کنم که تا نویسنده بخواد کتاب بعدی رو بده، همه‌ی اتفاقات رو یادم میره 😢
و به قول شما حتی معلوم هم نیست که روزی کتاب آخر رو بده 😭
اما با این حال به نظرم به خوندنش می‌ارزه D:
نمی‌دونم انقدر کتاب فانتزی نخوندم به نظرم خیلی خوبه یا واقعاً خوبه 😂 چون از الان ریزه‌کاری‌های داستان‌ها رو یادم رفته و هی میاد تو ذهنم که فلان جا چی شده بود؟ و میرم از اول می‌خونمش 😂😂 یه سری ماجراهاش رو دلم میخواد صد بار بخونم 🥲

نه منم کلا اسم این کتاب رو خیلی شنیدم و امتیازش هم خیلی خوبه تو گودریدز و قشنگ تنها دلیلی که تا الان به خوندنش فکر نکردم همین بود که جلد سومش خیلی وقته نیومده 😅
@roshana.

1403/5/14

الان تصمیم به خوندنش ندارید؟ خیلی دوست دارم بخونید و نظر شما به عنوان یه فانتزی‌خون قهار رو بدونم 😁
@szm_books

mohammad