یادداشت Daydreamer
3.5
اول از همه به خاطر تصویر جلد فکر کردم دوباره داستان قراره از زبان آرون باشه ولی وقتی دیدم داستان از زبان آدامه امیدوار شدم چون بعد از گذشت ۳ جلد نیاز بود یه کم افکار آدام بیشتر برای مخاطب اشکار بشه تا بفهمه قراره چه اتفاقی بیافته و نظر آدام درمورد اتفاقایی که افتاده چیه ولی خب نصف کتاب همون رویداد های صفحات آخر جلد قبلی با یه دیدگاه دیگه بود و رسما هیچ دیتا جدیدی به خواننده اضافه نمیکرد(گرچه شاید چون من چون دو جلد رو پشت سرهم خوندم این اذیتم کرده،حدس میزنم این کتاب احتمالا به خاطر اینکه اسپین آفه و خیلی بعد تر از جلد دو منتشر شده نویسنده مجبور بوده یه یادآوری بکنه) نیمه دوم کتاب یه کم دیتای جدید بهمون اضافه شد که به نظرم یه کتاب ۶۰ صفحه ایی نباید فقط نصفش برای مخاطب جدید باشه و این قضیه خودش یه نقطه ضعف بزرگه و چیزی که برام عجیب بود این بود که دیتاهایی که نویسنده توی این جلد ارائه کرد اصلا لزومی نداشت از زاویه دید آدام باشه و میتونست از زاویه دید کنجی هم باشه چون با اینکه نیازه خواننده از افکار و نظر شخصی آدام دیتا جدید به دست بیاره هیچی از طرز فکر آدام توی این جلد برای خواننده آشکار نمیشه و تنها چیز واضحی که از افکارش میشه برداشت کرد تردید و شکه که شاید این از نظر نویسنده کافی باشه ولی خب به نظرم وقتی یه کتاب ۶۰ صفحه ایی مینویسی نباید به همین دیتا کلی که از جلد های قبلی هم قابل برداشت بود بسنده میکردی. شخصیت آدام خیلی ناگهانی توی این جلد عوض شد هیچ پیش زمینه ایی برای این همه تغییر ناگهانی وجود نداره و حتی توی جلد دو یا بهتره بگم نیمه اول کتاب شخصیتش مثل قبله و یهو شخصیت آدام وارد یه افق جدید میشه و آخر جلد انگار نویسنده یادش میاد که عه این آدامه باید واکنشش این باشه با توجه به دیتاهای جلد قبل! درکل واقعا خیلی جلد ضعیفی بود توی کمتر از یه ساعت خوندمش و به نسبت توقع بالایی داشتم ولی خب ترجیح میدم منتظر جلد بعدی بمونم تا ببینیم نویسنده این داستان رو میخواد به کجا برسونه.