یادداشت FaMoSa
1403/5/26
اندر یاوهبافیهای یک مزدور صهیونیست! اوایل این کتابشم فکر کردم خیلی ظریف داره خدا و خداپرستی رو انکار میکنه ولی اواخرش بعد از اینکه چندبار فقط اسم از قرآن و انجیل آورد و از تورات و عهد عتیق هیچی اسمی نیاورد فهمیدم مزدور صهیونیستهاست! و به طرز خرکی سعی داره خداپرستهای مسلمان و مسیحی رو مسخره و انکار کنه! و به جاشون عرفانهای سرخپوستی و شیطان پرستی که صد البته پای ثابتشون مواد مخدر هست رو معرفی کنه! البته متاسفانه تو کشور خودمون هم یه اسکلایی پیدا میشن که کتابای پائولو کوئیلو رو به عنوان منبع عرفانی معرفی میکنن!! 🤦😅 ولی در هر صورت به عنوان یه شیعه از دیدن تلاشهای مذبوحانهی! نویسنده برای گمراه کردنم لذت بردم 🤣 چه تو این کتاب چه کتابای دیگهش مثل کیمیاگر و دوشیزه پریم! 😁 با گویندگی سارا فیض شنیدم، گویندگی خوب بود.
1403/10/27
البته که بله سالهاست شما مارو به رقص واداشتید ! افتخار هم میکنید ... روزگاری رسانه در دست امثال ماهم خواهد بود و اونوقت رقص شما رو هم خواهیم دید دوست عزیز @FaMoSa
1403/10/28
ببین اگه یه رسانهای به رقص واداشتَتِت مطمئن باش اون رسانه مورد پذیرش ما نیست! کلا هرچیزی که باعث بشه عقلت تعطیل بشه مثل مواد مخدر و امثالهم مورد پذیرش ما نیست! اگرم دوست نداری برقصیم خب مجبور نیستی! اگرم کسی مجبورت کرد بگو، بالاخره باهم یه راهی پیدا میکنیم تا خشتکشو بکشیم رو سرش! خوبه؟ خودت دوست داری فشار بخوری کسی مجبورت نکرده دوست عزیز! @diana128
FaMoSa
1403/10/27