یادداشت سامان
1404/4/19
آدمهای چهارباغ روایت های کوتاهی است از افرادی که زندگیشون یه جورایی گره خورده به چهار باغ اصفهان. برخی شخصیت ها در داستانها و روایت افراد تکرار میشند و عادله دواچی در اکثر ماجراها حضور داره. روایات کتاب دلنشین و صمیمی است ولی از عمق زیادی برخوردار نیست. داستانها ساده بودند و جای خالی پیچیدگیهایی که جذابیت رو زیاد کنه حس میشد. فکر میکنم اهالی اصفهان حظ زیادی از این کتاب ببرند و برای منی هم که اصفهانی نیستم ولی زیباییهای این شهر رو دوست دارم، جالب بود.. در جاهایی از داستانها هم از حالت رئال خارج میشد و رنگ و بوی رئالیسم جادویی میگرفت که واقعا به نظرم برای چنین مجموعه ای وصله ناجور حساب میشد. این کتاب دو تا اولین برای من داشت، اولین کتابی که، از آقای خدایی خوندم و اولین کتابی که به طور صوتی گوش دادم. گوینده برخی دیالوگها رو با لهجه اصفهانی میخوند که واقعا زیبا بود ولی نمیتونم به طور کلی بگم به سمت کتابهای صوتی خواهم رفت. همچنان کتاب کاغذی برای من بی رقیبه و غبطه میخورم(دروغ گفتم، حسودیم میشه گفتم یه خورده با کلاس حرف بزنم) به حال کسایی که کتابهای صوتی و الکترونیکی رو بسیار راحت میخونند. با در نظر گرفتن همه چیز میتونم بگم برای من کتاب متوسطی بود.
1404/4/19
بشخصه کتاب های کوتاه و جمع و جور رو میتونم صوتی گوش کنم ولی کتاب های طولانی کسل کننده است. آبلوموف رو بهمن ماه صوتی خریداری کردم هنوز که هنوز تموم نشده 😁
سامان