یادداشت کلکسیونر عطر
1404/5/4
تقریبا دارم آخر های جلد اول هستم و باید بگم که واقعا نمیدونم چی بگم، کتاب یه جورایی اینقدر معروف و محبوبه که آدم هرچی بگه به سرعت جبهه حق علیه باطل تشکیل میشه و کل دودمان طرف رو به باد میده! ولی خب یه چیزی که راجع بهش مطمئن هستم اینه که این کتاب برای بچه های ۱۲ ساله و حتی کمتره تا رویا پردازی کنن، یه چیزی مثل هری پاتر و شاید حتی ضعیف تر. نه عاشقانه های قوی داره و نه مسائل سیاسی که اینقدر روش تاکید میشه جذاب و قویه و به نظر من تنها چیزی که توش موفق بوده فضاسازیه و دیگه نمیدونم اینهمه عشق و علاقه به این کتاب که با قاطعیت میگم مثل داستان های شبانه بچه هاست از کجا میاد!
1404/5/4
به عنوان کسی که مجموعه رو خونده، اکثر کتاب های ترند این شکلی که توی فضای مجازی تبلیغ میشن همشون فانتزی های ضعیفن، باز خود من واقعا پادشاه پریان رو دوست داشتم و خط داستانیش برای من که لذت بخش بود، البته، نه جلد اول، اشتباه نگیرید حرفم رو، جلد اول رو اصلا دوست نداشتم و برام غیر قابل تحمل بود کندی داستان، جلد دوم هم تا هشتاد صفحه ی اول جالب نبود، اما اخرای جلد دوم و جلد سوم رو واقعا دوست داشتم، اما نه به عنوان یه فانتزی و یه جهان بی نظیر در این زمینه، به عنوان یه کتاب عادی، چون داستان واقعا روی فانتزی مانور نمیده و قوانین بی نظیر و چیزهای خاص نداره، چند تا شخصیت داره که میتونید دوست داشته باشید میتونید هم نه ( که البته اگر فقط شاهزاده سنگدل رو خونده باشید طبیعتا فقط جود رو بینشون دوست دارید ) چندتا هم اتفاق و جنگ و عاشقانه این وسط.
1404/5/4
کاملا موافقم، یه عالمه ادیت و یه عالمه تعریف ازشون میبینی و وقتی که کتابو میخری، اینطوری ای که "اوکی، یه عالمه پول پات دادم و تعریف شنیدم و اگه هری پاتر و چمیدونم ارباب حلقه ها رو صد هیچ نزنی میندازمت اشغالی!!" حداقل من که چنین حسی داشتم نسبت به اکثر مجموعه های ترندی که خوندم و اخر نه تنها این دو مجموعه رو صد هیچ نزدن، منفی صد هم نزدنش :( و اکثر مجموعه ها هم طرفدارای خیلی تعصبی ای دارن یعنی حتی نمیتونی بهشون بگی که کتابه بالا چشمش ابروعه 😺 عاشقانه سیاسی؟ سیاسی که والا چی بگم خیلی ضعیفه توی این یکی زمینه، خیلی خیلی. اره واقعا موافقم، یک و نیم رو که من خودم نخوندم، من فقط سه تا جلد اصلی رو خوندم با یه چند صفحه پی دی اف از جلد 3/5 , ولی باز اره، بهتره اینارو بخونی که باز بهتر دستت بیاد داستان. @whisper_man
کلکسیونر عطر